ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ»;;;

20:52 1/4/2012 - Πηγή: Olympia

- – ‘Η Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ – -
Σιγά-σιγά, συνειδητοποιεί ο ελληνικός λαός το μέγεθος της ληστείας που συντελέστηκε στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, εξαιτίας του …περίφημου PSI.
Ο μόχθος δεκαετιών εξανεμίστηκε μονομιάς και οι όποιες παροχές, ήδη ανεπαρκείς, καταστρέφονται, καθώς μια ανεύθυνη και κατώτερη των περιστάσεων ηγεσία συμπεριέλαβε τη δουλειά γενεών ελλήνων στο ολέθριο «κούρεμα του χρέους», για το οποίο επέμενε να μας πείσει, ότι πρέπει να πανηγυρίζουμε κιόλας, λέγοντας μας:
» εμείς, η ανώτερη κάστα που ορίζουμε τις τύχες

σας, αλλά φιλοδοξούμε να ορίσουμε και τη σκέψη σας, θέλουμε να αποδεχτείτε ότι (με τις αποφάσεις των ευρω-πατρώνων για το
PSI) έγινε κάτι θετικό για τις τύχες σας : χρωστάτε λιγότερα και πρέπει να χαίρεστε γι’αυτό!
» εμείς κατορθώσαμε να σας γλιτώσουμε από ένα βάρος 105 δις Ευρώ! Δοξάστε μας!!! Τώρα, μη ρωτάτε ποια κορόιδα χάνουν τα λεφτά αυτά, που εσείς γλιτώνετε. Είναι πάντως (κακοί) ιδιώτες! Ας πρόσεχαν! Αυτά έχει η ελεύθερη οικονομία…
Τελικά, αποδείχτηκε ότι στους ιδιώτες είχαν συμπεριλάβει και τα ασφαλιστικά ταμεία! Και αυτό πέρασε σαν αυτονόητο περίπου, με την άοκνη βοήθεια από στρατιές παπαγαλάκια των Μ.Μ.ΕΕΕΕΕΕ. Και επομένως, τα κορόιδα ήμασταν …εμείς!
Αλλά, για να’χουμε το καλό ρώτημα: γιατί, παρακαλώ, τα ασφαλιστικά ταμεία κρίθηκαν ως «ιδιωτικός τομέας» κι έτσι μπήκαν στο λογαριασμό του κουρέματος???
Αφού τα ελλείμματά τους θεωρούνται ως έλλειμμα του δημοσίου και προστίθενται σε αυτό, πώς γίνεται και οι επενδύσεις τους (ή, ακόμα χειρότερα, τα ταμειακά τους διαθέσιμα) να είναι «του ιδιωτικού τομέα»?
Τι έγινε, αδέρφια? Τι στο καλό διαπραγματεύσεις έγιναν?
Ούτε καν ως επιχείρημα που αντέταξαν στους δανειστές δεν το ακούσαμε κάπου: «Κύριοι, τα ασφαλιστικά ταμεία είναι δημόσιο, έτσι δεν μας έχετε πει? Γι’ αυτό δεν βάζετε χέρι στις συντάξεις? Επομένως, ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ από το PSI, ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ από το κούρεμα!»
Τόση γελοιότητα πια?
Τόση προδοσία από τη λεγόμενη κυβέρνηση?
Αίσχος στο έπακρο για όλους αυτούς!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα