Και ο Παπακωνσταντίνου “θυμήθηκε” να δώσει τον Διώτη…

01:18 8/1/2013 - Πηγή: Olympia

Στην θλιβερή εμφάνιση του, στην εκπομπή της Ελλης Στάη, ο κύριος Παπακωνσταντίνου επιδόθηκε σε μια συνωμοσιολογία που ξεπέρασε τα όρια του κωμικού. Εκεί όμως που όλοι περίμεναν την τρομερή αποκάλυψη, ο μόνος που βρέθηκε επωνύμος στο στόχαστρο του ελληνόφωνου Τσουμπάις, ήταν ο Διώτης. Ο Παπακωνσταντίνου τον κατηγόρησε ευθέως ότι ενώ πήρε εντολή να διερευνήσει τα ονόματα, εκείνος δεν το έπραξε!!
Όμως ο Διώτης, εξεταζόμενος στην αρμόδια επιτροπή της βουλής,

διέψευσε κατηγορηματικά και συγκεκριμένα, ότι έλαβε εντολή να διερευνήσει τα ονόματα, όταν

ρωτήθηκε επί τούτου από τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Εδώ υπάρχει μέγα θέμα. Ενώ όλοι περίμεναν τον Παπακωνσταντίνου να στραφεί εναντίον του Βενιζέλου, αυτός αναλώθηκε σε αερολογίες, δήλωσε ότι δεν έχει στον ήλιο μοίρα και… συμφώνησε με τον Βενιζέλο στο θέμα του Διώτη!
Εμείς δεν ξεχνάμε βλέπετε ότι ο Διώτης βρέθηκε στο στόχαστρο και του Βενιζέλου, με τον ίδιον ακριβώς ισχυρισμό.
Είναι πράγματι περίεργο πως ο Παπακωνσταντίνου ξαφνικά συμφωνει με τον άνθρωπο που τον στέλνει στον Κορυδαλλό. Οι εξελίξεις όμως είναι επιβαρυντικές πλέον και για τον κ. Διώτη, αφού εάν ο Παπακωνσταντίνου επαναλάβει τον ισχυρισμό επισήμως, τότε ο Πεπόνης δεν έχει άλλη επιλογή από το να στραφεί και εναντίον του. Έχει πλέον δύο τέως υπουργούς να τον κατηγορούν. Ανεξήγητο μεν, άκρως επιβαρυντικό δε.


Keywords
Τυχαία Θέματα