ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!


Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Από κεί πού το ΠΑΣΟΚ είχε πέσει στον πολιτικό γκρεμό και κρατιότανε από την άκρη με το ενα δαχτυλο, παρουσιάστηκε η ως εξ ουρανού σωτηρία του,με τη μορφή ενός ψηλόλιγνου πού του έτεινε το χέρι και το ανέσυρε σε ημιθανή κατάσταση….

Ξοπίσω κι ο πολιτικός τραυματιοφορέας , ασθμαίνοντας λόγω του υπέρβαρου που έχει, έβαλαν με αριστοτεχνικό πάτ-κιούτ τρόπο το παρολίγον πολιτικό πτώμα στο πολιτικό ΕΚΑΒ

με οδηγό πασίγνωστο ραλίστα για τις επιδόσεις του σε κούρσες ειδικών διαδρομών….

Αφού ανάρρωσε το ΠΑΣΟΚ οργάνωσε διήμερη εκδρομή στην
Παναγία Σουμελά για να πάει το ΤΑΜΑ πού είχε κάνει για τη σωτηρία του. ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ 1,90 ίση με το μπόϊ του και για να μη δείξει αχαριστία στον τραυματιοφορέα αλλά και στον οδηγού ραλίστα που έσπασε το κοντέρ, τους ΄πήρε για συγκάτοικους στο ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ, οπου με τις του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΣΙΩΠΗΛΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ (που ο λαός τίμησε δεόντως στις παρελάσεις…)ορκίστηκαν αιώνια πίστη στο να διαφυλάττουν ο ένας τον άλλο, να ομονοούν, και πρό πάντων να διαφυλάττουν την ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΛΟΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΧΛΟΒΟΗ για ΨΩΜΙ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΑΦΘΟΝΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ….και ως εκ τούτου δέν έβλεπαν το λόγο τόσης οχλοβοής….

Ο βέβαια πού έτεινε τη χείρα βοηθείας στο κρημνιζόμενο ΠΑΣΟΚ, πήρε ως αντάλλαγμα εκ των υστέρων, και την εκ μέρους του χείρα βοηθείας, οποτεδήποτε βρεθεί στην ίδια θέση του γκρεμού. Διότι αγαπητοί μου πρέπει να κατανοήσουμε πώς το σύστημα που ελέγχει τα κόμματα αυτά και τις τσόντες τους, δέν πρόκειται ποτέ να επιτρέψει να διαλυθούν είς τα εξ ών συνετέθησαν, ειδικά το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, διότι έχει την μοναδική ικανότητα να μετατρέπει το μαύρο σε άσπρο, να πείθει οτι ενώ έχουμε έξω 5 βαθμούς κελσίου ειναι καύσωνας!!! και μάλιστα να κυκλοφορεί με βερμούδα και αμάνικο για να μάς πείσει….Μπορεί να τα τεμαχιάσει, να τους κάνει λίφτινγκ για να κάνει τη δουλειά του το σύστημα αλλά οχι να τα διαλύσει, οταν μάλιστα διαπιστώνει την εξ αριστερών απειλή, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μεγαλώνει και φοβίζει το κατεστημένο.

Επί της ουσίας το ρόλο των αρμάτων του παρελθόντος, παίζουν σήμερα οι συγκάτοικοι του Μαξίμου, διορισμένοι επί της ουσίας με μαέστρο καθαρόαιμο τραπεζικό εκπρόσωπο. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ (το εκ του κομμουνιστικού κινδύνου το παρέλειψαν για να μην μας θυμίζουν τους απριλιανούς…). Τελικά τα σπίτια μας δέν τα παίρνουν οι κομμουνιστές οπως μας έλεγαν κάποτε, αλλά κινδυνεύουν από τους με τα χαράτσια που τους βάζουν διαρκώς παρανόμως βέβαια είτε μέσω ΔΕΗ, είτε με το ΕΤΑΚ είτε με το ΦΜΑ που ορίζει ως το σπίτι των 200 χιλ.ευρώ, είτε με εκτακτες εισφορές, με περικοπές στα εισοδήματά μας, φυσικά ΜΟΝΟΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ.

Η Ν.Δ. ως διασώστης τώρα, δίνοντας εξετάσεις στο σύστημα, θέλει να το εξευμενίσει , να το βοηθήσει σε βάρος του λαού, και να ξαναπάρει από αυτό τα πρωτεία του καλύτερου διαχειριστή πού της έχει υποκλέψει το ΠΑΣΟΚ από τότε που εμφανίστηκε, ΑΦΟΥ Κ

Keywords
Τυχαία Θέματα