Καλά, αυτοί το πίστεψαν ότι “μια χούντα θα μας σώσει”; Ρε βάλτε την Πόπη στο επικρατείας λέμε να γίνει δουλειά…

12:47 5/4/2012 - Πηγή: Olympia
Μας το στέλνει “απογοητευμένος γαλάζιος”Μετά την απογοήτευση του Σερ Βασίλειου Μαρκεζίνη, γιού του πολιτικού Σπύρου Μαρκεζίνη που υπηρέτησε τη Χούντα των Συνταγματαρχών, ένα άλλο πρόσωπο εμφανίζεται να επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Το πρόσωπο αυτό είναι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), γιος του Χρήστου
Μίχαλου, ο οποίος επί Χούντας είχε διοριστεί υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση του Παπαδόπουλου και υπουργός εσωτερικών στην κυβέρνηση του Μαρκεζίνη.Οι συνειρμοί έχουν και αυτοί τη σημασιολογία τους, κυρίως όμως το ενδιαφέρον εστιάζεται στο γεγονός ότι από τη στιγμή που ακούστηκε ως πιθανό το όνομα του κ. Μίχαλου, ο συνδικαλιστικός τομέας της Συγγρού έχει βγει στα κάγκελα, αφού μία τέτοια υποψηφιότητα εκφράζει τα συμφέροντα των βιομηχάνων και σε καμία περίπτωση εκείνα του εργαζόμενου στον ιδιωτικό ή στο δημόσιο τομέα, που ο μισθός είναι «μισθός πείνας». Οι φωστήρες της Συγγρού είναι καλύτερα να συμβουλευτούν ένα συνταξιούχο που καθημερινά πλήττεται από το τσουνάμι των έκτατων φόρων και χαρατσιών παρά τους εκπροσώπους της πλουτοκρατίας και των μεγαλοεπιχειρηματιών.

(σσΟ: Εμείς έχουμε πάγια θέση. Αν θέλεις να κάνεις δουλειά, μόνο με ΠΑΣΟΚους θα το καταφέρεις. Μετά την επιλογή Ψυχάρη, η Πόπη Τσουκάτου θα ήταν μία θαυμάσια επιλογή)


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα