Καλή τύχη στο “Χωνί”!

18:02 26/3/2012 - Πηγή: Olympia

Ο Τζίμης Πανούσης, κάθε Κυριακή, Στο ΧΩΝΙ:

Διαβάστε στο φύλλο της Κυριακής 25η Μαρτίου:

«Τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε το βασιλιά Μπένι, τον ευάλωτο Βενιζέλο, τον εφευρέτη του χαρατσώματος της ΔΕΗ. Εμένα –που δε με βλέπεις- τονε ψήφισα ίσα με 36 φορές. Ολη μέρα (την αποφράδα

18η του Μάρτη, τη μέρα θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου κι αναγέννησης της μετεμψύχωσής του, του Μπενίτο Τούρκογλου) γύριζα από ΚΑΠΗ σε ταβέρνα κι από σχολείο σε μπορντέλο, ως φίλος άσπονδος του ΠΑΣΟΚ και πλήρωνα, για να το ρίξω δαγκωτό στο Σούμο Μακεδονοβλάχο»

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, κάθε Κυριακή, Στο ΧΩΝΙ:

Διαβάστε στο φύλλο της Κυριακής 25η Μαρτίου:

«Γιατί δεν τιμάμε τον πατέρα μας και τη μάνα μας, τον παππού και τη γιαγιά; Γιατί δεν τους επιτρέπουμε να ζήσουν τώρα, να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τους καρπούς της εργασίας τους αφού φρόντισαν αυτή τη χώρα και όσα χρόνια ζει ελεύθερη αυτή η χώρα εκείνοι το επέτρεψαν; Γιατί τους οδηγούμε καθημερινά στα ΜΑΤ, γιατί τους ξεπερνάμε;»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Μιλά Στο ΧΩΝΙ ο 23χρονος άνεργος που πέταξε το γιαούρτι:

«Γιατί γιαούρτωσα τον Γ. Νταλάρα και θα τον γιαουρτώνω όπου τον βρω»!

Στο ΧΩΝΙ της 25ης Μαρτίου, 12σέλιδο ένθετο με μεγάλη δημοσκόπηση:

2 στους 3: Ελληνες: Αν ήμουν βουλευτής δε θα ψήφιζα το μνημόνιο.

7 στους 10 Ελληνες: Ερχονται κι άλλα μέτρα.

Οι μισοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ο νέος αρχηγός του κόμματος, Β. Βενιζέλος, ενδιαφέρεται μόνο για την πολιτική του καριέρα και όχι για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας, ούτε καν για το μέλλον του κινήματος.

Το ΧΩΝΙ, η αντι-μνημονιακή εφημερίδα, κυκλοφορεί κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας με 1,5 ευρώ. Άιντε και καλή τύχη παιδιά!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα