Καλπάζει η ΔΑΠ…

13:32 16/5/2012 - Πηγή: Olympia

Εδώ και λίγες ώρες έχουν ανοίξει οι κάλπες στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ όλης της χώρας. Η αγωνία στα στρατηγεία των φοιτητικών παρατάξεων κορυφώνεται, με τα προγνωστικά όμως να χαρίζουν χαμόγελα στους ΔΑΠίτες.

Από χτες το βράδυ που κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια στα διοικητικά συμβούλια των φοιτητικών συλλόγων όλης της χώρας βγήκαν γόνιμα συμπεράσματα για το βραδινό αποτέλεσμα. Η ΠΑΣΠ φέτος

φανέρωσε τεράστια πτώση στη δυναμική της και η ΠΚΣ στο ίδιο μοτίβο παρουσιάζει πτωτικές τάσεις επίσης. Ακολουθούν οι υπόλοιπες παρατάξεις της Αριστεράς με την ΑΡΕΝ να παραμένει στάσιμη και την ΕΑΑΚ να εμφανίζει ελαφριά άνοδο επηρεασμένη από το κλίμα που επικρατεί.
Από την άλλη πλευρά, με ενισχυμένες τις δυνάμεις της εμφανίζεται η γαλάζια παράταξη η οποία με αυτά τα δεδομένα προβλέπεται να καταγράψει άλλη μία πανηγυρική νίκη, η οποία θα είναι και η 26η συνεχόμενη. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν τις ισορροπίες που υπήρχαν στα αμφιθέατρα κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς όπου η ΔΑΠ είχε την πιο σταθερή παρουσία.

Προς το παρών η εκλογική αναμέτρηση συνεχίζεται με ενδιαφέρον με το ηθικό να είναι από την πλευρά των γαλάζιων πιτσιρικάδων οι οποίοι έχουν αγωνιστεί πολύ όλη τη χρονιά για ακόμα μια νίκη.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα