ΚΑΛΠΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

17:22 19/5/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΛΠΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ. Μέσα ή εξω από το ΕΥΡΩ. Δηλαδή μέσα στην στρούγκα της ΕΕ ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ . ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ. ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΥΣΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ μετέπειτα ΕΕ μπήκαμε, (σωστότερα ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΕΝΩ οπως λέγεται ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…), για οικονομικούς και κυρίως για πολιτικούς λόγους, ώστε να μην ξεφύγουμε από το μαντρί της ΔΥΣΗΣ, να μην απλωθούμε σε συναλλαγές με τις χώρες του Ανατολικού Συνασπισμού αλλά και τρίτες, πού σημαίνει πώς
θάβαζαν πόδι στην Ευρώπη και άλλες δυνάμεις, και θα αφαιρούσαν κομμάτι από την πίττα των ευρωπαϊκών μονοπωλιακών ομίλων, που θάχαν χασούρες σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα και κύρια σε εξοπλισμούς και σε εμπορικές συναλλαγές στη συνέχεια.

Από την ΕΟΚ, που την αποκαλούσε ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ, θα μάς έβγαζε το ΠΑΣΟΚ. Μετά τα γύρισε με διάφορες δικαιολογίες (περί μεγάλου οικονομικού κόστους που θα ειχε η αποχώρηση) και στη συνέχεια μάς παράχωσε. ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ 30% αφού αυτό που πληρώναμε με 50 δραχμές το πληρώνουμε από τότε ως σήμερα με Ο,50 του ευρώ δηλαδή 170 δραχμές.

ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΟΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ ΕΝΤΟΣ ή ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΈΤΟΙΑ.

ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΚΑΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΙΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΛΕΣ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΦΟΥ Η ΕΕ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ κλπ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΥΓΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΛΗΜΜΑ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΕΙΝΆΩ. ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΥΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΛΙ . ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΟΡΜΗΣΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΙΚΕΤΕΥΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ.

ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ.
‘ Η ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ή ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ή ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, με καμμιά γαρνιτούρα για να καταπίνεται ευκολότερα.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.


Filed under: ΕΠ
Keywords
Τυχαία Θέματα