Κύριοι βουλευτές, κανείς δεν θα σας ζητήσει ευθύνες για το ότι ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ τη χώρα σας.

20:11 11/2/2012 - Πηγή: Olympia

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι Βουλευτές.

Δυστυχώς ή ευτυχώς για σας και για όλο τον ελληνικό λάο, σε εσάς έτυχε η ευθύνη να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για τη χώρα. Το ότι είστε 300, συνειρμικά μπορεί να οδηγεί στην αρχαία Ελλάδα και την Ιστορία της.
Τα γεγονότα όμως έδειξαν ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν ήσαστε ώριμοι μέχρι τώρα να διαχειριστείτε τα σοβαρά ζητήματα που τέθηκαν, αφού κατ’ επανάληψη πολλοί από εσάς δηλώσατε ότι πιεστήκατε, δεν ξέρατε, ότι θα καταστραφούμε και άλλες τέτοιου τύπου μάλλον

φθηνές δικαιολογίες.
Το γεγονός ότι η πλειοψηφία από εσάς έχει πανεπιστημιακή μόρφωση σημαίνει ότι είστε σε θέση να ψάξετε πριν αποφασίσετε και να λάβετε τεκμηριωμένες και σωστές αποφάσεις. Αν δεν ξέρετε που να ψάξετε, μπορείτε να απευθυνθείτε έστω και τώρα την τελευταία στιγμή σε πανεπιστημιακούς δασκάλους που θα σας διαφωτίσουν πλήρως.
Το σίγουρο πάντως είναι οτι πλέον δεν θα σώσετε τη χώρα ψηφίζοντας τη συνέχιση αυτής
της θλιβερής κατάστασης. Γι αυτό, πριν ξεκινήσετε για τη Βουλή την Κυριακή το απόγευμα, καλείστε να σκεφτείτε ότι μετά από τη θετική ψήφο σας ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία από μέρους σας ότι δεν ξέρατε, ή δεν διαβάσατε και ότι μόνο καλή πρόθεση είχατε.
Όλοι εμείς αλλά και σεις μαζί ξέρουμε ότι όλα όσα σας ζητούν να ψηφίσετε θα φέρουν απλά περισσότερη δυστυχια και αποκλεισμό σε ακόμα μεγαλύτερη μερίδα των Ελλήνων, ενώ αποδεδειγμένα δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ πιθανότητα επιτυχίας.
Και μόνο η αντίδραση του ελληνικού λαού, θα πρέπει να σας προβληματίσει για κάποιο πιθανό λάθος που πάτε να κάνετε και να αναρωτηθείτε ποια είναι η πρακτική σημασία της εφαρμογής όλων αυτών των μέτρων. Δυστυχώς για σας θα πρέπει αυτή τη στιγμή να βάλετε στην άκρη το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σας συμφέρον και να σκεφτείτε όλους αυτούς που έχουν ήδη χάσει τα πάντα εξαιτίας των μέχρι τώρα αποφάσεών σας. Τελικά, θα έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία να κυκλοφορείτε ανάμεσα στους Έλληνες χωρίς να ντρέπεστε παρά να είστε δακτυλοδεικτούμενοι.
Αν η επόμενη μέρα θα είναι πιο δύσκολη, θα το δείξει η ιστορία και σίγουρα, κανείς δεν θα σας ζητήσει ευθύνες για το ότι ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ τη χώρα σας.
Εκτός αν δεν νιώθετε ότι η χώρα που ζείτε είναι δική σας και δεν έχετε κάποιο δεσμό μαζί της.
Όπως και στις περίφημες εκλογικές αναμετρήσεις, ανάμεσά σας υπάρχουν δύο κατηγορίες. Αυτοί που είναι ταγμένοι σε κάποια παράταξη και οι αναποφάσιστοι που συνήθως κρίνουν το αποτέλεσμα.
Όσοι εκ πεποιθήσεως ψηφίσετε θετικά, μάλλον δεν εκπροσωπείτε τους ψηφοφόρους σας οπότε καλό θα ήταν να αποχωρήσετε διακριτικά ελπίζοντας να σας ξεχάσουν οι Έλληνες. Όσοι είστε αναποφάσιστοι, έχετε μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξετε ότι είστε Έλληνες και αντάξιοι της μέχρι τώρα ιστορίας που διδαχτήκατε και που σίγουρα θυμάστε κάτι από αυτή. Και για να μήν σας κουράσω περισσότερο, προλαβαίνετε μέχρι την Κυριακή το απόγευμα να κάνετε μια ιστορική αναδρομή στα δάνεια του 1825, στη χρεωκοπία του 1843, στη χρεωκοπια του 1897 και τέλος στη χρεωκοπία του 1932 ώστε
Keywords
Τυχαία Θέματα