“Μακάρι να μας ζητήσουν να πούμε ονόματα!”

Αυτή την πρόταση φέρεται να είπαν οι δυο ηρωϊκοί εισαγγελείς οι οποίοι υπέβαλαν προχθές αιφνιδίως τις παραιτήσεις από τις θέσεις των οικονομικών εισαγγελέων.

Η κίνηση αυτή έχει σηκώσει ..πολιτική και δικαστική θύελλα, αφού οι καταγγελίες για παρεμβολές στη δουλειά τους θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρές.

Σύμφωνα, με όλες τις ενδείξεις οι δυο εισαγγελείς Εφετών Πεπόνης και Μουζακίτης θα συναντηθούν σήμερα και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε

Σήμερα, οι δυο εισαγγελείς πέρασαν εκ νέου την πόρτα του Αρείου Πάγου, όπου και θα καταθέσουν έγγραφο υπόμνημα στο οποίο και θα

εξηγούν σε ποιες υποθέσεις από τις οποίες χειρίστηκαν και από ποια πρόσωπα υπήρξε παρέμβαση καθώς επίσης και την φράση τους «δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ΄ υπαγόρευση».

Οι δυο εισαγγελείς φέρεται να έχουν δώσει ήδη προφορικά κάποια από τα ονόματα που παρέμβαιναν στις υποθέσεις τους. Όπως διαρρέουν και οι ίδιοι, αν τους ζητηθεί από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή και τον επιθεωρητή δικαστηρίων Φώτη Μακρή, θα δώσουν και άλλα ονόματα.

Περιμένουμε με αγωνία, αφού τα ονοματεπώνυμα (που λίγο πολύ είναι γνωστά) είναι πίσω από πολύκροτες οικονομικές υποθέσεις και σκάνδαλα, που αν έβγαιναν στην επιφάνεια από επίσημα εισαγγελικά χείλη, τότε ..θα χαλούσε ο κόσμος!

Σύμφωνα, με όλες τις ενδείξεις οι δυο εισαγγελείς Εφετών Πεπόνης και Μουζακίτης θα συναντηθούν σήμερα και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα