Μες του Μαγιού τα χρώματα.

19:17 23/4/2012 - Πηγή: Olympia

Χρώματα, χρώματα
Χρώματα , κι αρώματα
Άσε τα καμώματα.
Αθάνατος Ξυλούρης.

Τα προηγούμενα χρόνια, ανάλογα με τις πολιτικές, κομματικές μας πεποιθήσεις και τα διάφορα χρώματα που αντιπροσώπευαν αυτές ( πράσινο, μπλε, κόκκινο κλπ), δημιουργούσαν μια μεγάλη χρωματική παλέτα, που όμως αντί να φέρνουν την αρμονία, μας ανάγκαζαν να βρισκόμαστε σε αντιπαραθέσεις μεταξύ μας.
Ευρισκόμενοι όμως τώρα σε αυτή την κατάσταση, μικρή σημασία πια έχει η θέση μας σ΄αυτή την πολιτική παλέτα. Το όποιο χρώμα ή απόχρωση, τώρα πρέπει να δώσει τη θέση του στο ασπρογάλαζο, ούτως ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε ν΄αντιμετωπίσουμε όλους αυτούς τους λιπαροφαφλατάδες, τους ψηλοθεατρίνους, τις ψηλοβομπιρούδες, τους χοντρομπουφώνους και τις χαμηλοθωροφωτούλες.
Αν κινήσουμε μόνοι μας ή με μικρές ομάδες, η κάθε ομάδα ένας δον Κιχώτης με τον Σάντσο του, νομίζοντας το θηρίο που έχουμε απέναντί μας, σαν άκακους ανεμόμυλους, που με μια
κονταριά θα σκορπίσουν στους πέντε ανέμους, θα είναι σκιαμαχία του αδικημένου τρελαμένου Αίαντα με τους άδικους Δαναούς, νομίζοντάς τους, αθώα πρόβατα.
Κακώς πιστεύαμε όλα αυτά τα χρόνια , ότι απέναντί μας ήταν άτομα και κόμματα που μετείχαν όπως εμείς στα διάφορα χρώματα της πολιτικής παλέτας. Απεδείχθη στην πορεία ότι οι άνθρωποι αυτοί –άχρωμοι στην πραγματικότητα-, ανήκουν σε μια καλοστημένη επιχείρηση, με βαθιές δομές και μακροχρόνιο σχεδιασμό. Εξάλλου πολύ σοφά, δεν λένε ότι το χρήμα δεν έχει χρώμα;
Έχοντας στα χέρια τους τα ακριβοεπιδοτούμενα εργαλεία πλύσης εγκεφάλων, τρομοκράτησης των μαζών, προπαγάνδας, ή άκρατων υποσχέσεων, έχουν βάλει στο τραπέζι την Ελλάδα μας σε μακέτα, και καταστρώνουν τα σκοτεινά σχέδιά τους.
Η ψηφοφορία με την απογραφή του 2001, θα προκαλέσει θαύματα αναστάσεως νεκρών, και μετατροπή οπωροφόρων δέντρων σε ανθρώπους. Οι σταυλιζόμενοι μέσα και κάτω από τις ανθισμένες Αμυγδαλέζες, από ευγνωμοσύνη για την αναπάντεχη τροπή στην ζωή τους, να τρώνε, να πίνουν και να κάνουν δωρεάν διακοπές, έχοντας υπηρέτες τους ταλαίπωρους αυτόχθονες, θα ψηφίσουν ό,τι τους ζητηθεί.
Οι έχοντες σαν αποστολή την ημέρα της ψηφοφορίας να φυλάγουν την κάλπη, καλό είναι να έχουν τα μάτια τους εκατό, σαν του πανόπτη Άργου, γιατί αν αποκοιμηθούν γλυκά υπό τους ήχους της λύρας του Ερμή (τον μεταφέροντα τους νεκρούς και προστάτη των κλεπτών), η κάλπη-Ιώ, θα βγάλει κέρατα και θα τρέχει πάλι οιστρηλατούμενη μέσα στη βουλή.
Θέλει προσοχή εκείνη την ημέρα, μην τριγυρνάει καμιά Κίρκη, γιατί μπορεί να ψηφίσεις έναν άνθρωπο της προκοπής, αλλά εκείνη ακουμπώντας το μαγικό της ραβδί, μην σου παρουσιάσει μέσα απ΄την κάλπη, γουρούνι.
Είτε Εταιριοκρατία πούμε αυτήν την επιχείρηση, είτε Τραπεζαρχία, είτε οικογενειοκρατία, ή Mafia family,ή ακόμα και Εταιρία δολοφόνων, πάνω στο ξέπνοο σώμα της πατρίδας μας- εφαρμόζοντας το διαίρει-, άρχουν και βασιλεύουν, τρώνε , πίνουν και χορεύουν σαν ωμοφάγες Μαινάδες.
Η μόνη τους ανησυχία είναι μήπως μέσα στον Οίκο τους, εισέλθει Ελληνικό κόμμα με μη κατάλληλο χαιρ

Keywords
Τυχαία Θέματα