Μέτρα, βραχυπρόθεσμη χρεοκωπία, μεσοπρόθεσμη υποδούλωση.

12:31 6/2/2012 - Πηγή: Olympia
Γράφει η Ανακόντα.

“Για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση” = μέχρι τώρα απλά δέχονταν τις θέσεις των πιστωτών…
“Για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση” = επαφίεται στο φιλότιμο του Παπαδήμου, διότι δεν υπάρχει εθνική αντιπρόταση – ούτε καν σοβαρές ολοκληρωμένες προτάσεις από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση…
“Για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση” = θα ζητηθεί από τους βουλευτές, τους εκπροσώπους του Ελληνικού λαού, να δεσμεύσουν το μέλλον των επόμενων γενεών σε κείμενα που δεν θα τους δοθεί χρόνος

να μελετήσουν – ακόμα και αν υποθέσουμε ότι αυτή το φορά θα το θελήσουν…

Τα μέτρα που συζητούνται δεν έχουν απολύτως καμία αξία: αφενός, ακόμα και να πάνε όλα καλά, όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά, πριν από την επόμενη δόση θα ζητηθούν και άλλα, πρόσθετα, και αφετέρου δεν σχετίζονται με τους όρους της Δανειακής Σύμβασης και των υπολοίπων κειμένων προς υπογραφή.

Η διαπραγμάτευση που έχει όντως σημασία είναι επί του δικαίου που θα διέπει το χρέος, τη σύνδεση υποθέσεων και στόχων, το shared responsibility, την προτεραιότητα των πληρωμών, και άλλα ζωτικής σημασίας ‘ψιλά γράμματα’, όπως τα παρουσιάζει η αλλοδαπή και εγχώρια προπαγάνδα που εξυπηρετεί και τα μικροκομματικά συμφέροντα εις βάρος της πατρίδας μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη δημοσιοποίηση των draft κειμένων.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εύλογο χρόνο για να τα μελετήσουμε.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ουσιαστική διαπραγμάτευση στα πλαίσια της εκ των Ευρωπαϊκών Συνθηκών εταιρικής σχέσης.

Απαιτούμε τα αυτονόητα που έχουν γίνει αδιανόητα.
Δεν απαιτούμε από τους αλλοδαπούς: αυτοί κάνουν τη δουλειά τους – και, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, πολύ αποτελεσματικά.
Απαιτούμε από αυτούς που έχουν την υποχρέωση να το πράξουν: αυτούς που θα ζητηθεί η υπογραφή τους, τους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Δεν χρειάζεται να μπουν στον κόπο να κουραστούν. Όπως και μέχρι σήμερα, ας αφήσουν εμάς να τα διαβάσουμε και να τους ενημερώσουμε τί πάνε να υπογράψουν. Δημόσια. Ανοιχτά.
Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία “δεν ήξερα, δεν πρόλαβα, συγγνώμη”. Θα κάνουμε εμείς αυτά που δεν κάνουν οι στρατιές των συμβούλων τους.

Εκτός και αν δεν έχει κανένα νόημα.
Εκτός και αν εξυπηρετούν αλλοδαπά συμφέροντα.
Εκτός και αν είναι απροκάλυπτα Εφιάλτες.

Τότε όλοι οι Έλληνες δικαιούνται και υποχρεούνται να αντισταθούν εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με ψυχολογική βία.
Με κάθε μέσο.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέτρα,metra