Μια απλή αλλά αιρετική άποψη για την 28-10-2011

Γράφει ο Τρελλάκιας

Μάλλον ξεκίνησε πια, μια άλλη παράξενη κοινωνικά μέρα. Κάθε μέρα που περνά τόσο και πιο πολύ βυθίζεται η Χώρα στην άβυσσο, στον βούρκο, στην απόλυτη παρακμή. Ξέρω πως φαντάζει τόσο ξένο αυτό που λέω, για την άποψη που κυριαρχεί στην κοινωνία σήμερα, που μάλλον θα βρω πολλές αντίθετες απόψεις σήμερα. Ειλικρινά προσπαθώ να δω από όλα τα γυαλιά την σημερινή κατάσταση και που επικρατεί αλλά και πάλι είναι δύσκολο να παραδεχθώ την υποκρισία που επικρατεί ΠΑΝΤΟΥ!

Η πολύ καλή προσχεδιασμένη προπαγάνδα του όλοι ίδιοι είναι και που επιβεβαιώνεται καθημερινά από την ατολμία

της ηγετικής ομάδας της ΝΔ, την προσπάθεια της διατήρησης του ισχύοντος πολιτικού σκηνικού παρόλη την καταφανέστατη κατάρρευση της! Η ίδια και η ίδια τακτική. Ειλικρινά κύριοι της Συγγρού ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!! Κάνετε συνέχεια κινήσεις που σας ταυτίζουν στην νοοτροπία με το καθεστωτικό πασοκ! Μιλάτε την ίδια ξύλινη γλώσσα με αυτή που χρησιμοποιεί η απολύτως κατεστραμμένη κυβέρνηση των υπαλλήλων του Μνημονίου! Δείτε την φωνή του απλού λαού που ΠΕΙΝΑ,ΑΓΩΝΙΑ, για ένα καλύτερο αύριο που ληστρικά του κλέβουν οι παραδόπιστοι της Τρόικας. Κύριοι δείτε και λίγο πιο μακριά από τις κυβερνητικές μελλοντικές θέσεις των επιτρόπων που σας περιμένουν με την κατάρρευση των ολίγιστων του Ζαβού! Το αύριο δεν θα είναι ίδιο.

Κύριοι της κυβέρνησης της προδοσίας, ΝΑΙ, δεν βρέχει, σας φτύνουν! Όλοι εσείς οι σφουγγοκωλάριοι των κατοχικών κυβερνήσεων που αποτελούν τους ……συμμάχους μας, δείτε την φωνή του Λαού που αλλάζει σε Οργή Θεού! Αφήστε τα γελοία επιχειρήματα για ….εμφύλιους, και καταλάβετε πως με εσάς τα έχουν, και μόνο. Με τα ψέματα, την υποκρισία, το παιχνίδι των λέξεων που κάνετε και μετατρέπετε τον σοσιαλισμό σε εθνικοσοσιαλισμό, χειρότερης μορφής ακόμα και από αυτόν του γεννήτορα του! Δείτε τις απλές φωνές που πολιτικοποιούν, φανατίζουν και στο τέλος θα οπλίσουν τα χέρια του απλού λαού και θα ζητά ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ! Βγείτε από τον γυάλινο κόσμο σας γύρω από τους ένστολους φρουρούς και κόλακες σας. Είναι τόσο απλό: Μπορεί κάποιος από εσάς να πάει να ψωνίσει σε ένα supermarket, μόνος του; ΟΧΙ, γιατί άραγε; Δεχόμενοι την έμμεση στήριξη που σας δίνουν για μικροκομματικούς λόγους η ΝΔ μάλλον θα υποφέρεται και σύντομα, από το σύνδρομο της ……..Μαρίας Αντουανέτας! Η βία που κλιμακώνεται από ξένα και ντόπια κέντρα είναι εναντίων σας! Ξυπνήστε και ρίξτε την κυβέρνηση του γελοίου και προδότη gap, πριν σας πάρει κοντά του στην λίμνη βίας που θα πνίξει την Χώρα σύντομα! Σταματήστε την κοντόφθαλμη λογική της τσέπης για την οικονομική επάρκεια με την βουλευτική αποζημίωση! Σε λίγο δεν θα την χρειάζεστε! Δείτε το τσουνάμι βίας που φουσκώνει. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο αλλά χρειάζεται να γίνει ….χθες! Κάθε μέρα που θα περνάει θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα τα πράγματα για εσάς.

Κύριοι της αριστεράς η κομμούνα δεν πρόκειται να αντέξει. Ο κόσμος είναι μοιρασμένος. Καμία επανάσταση δεν πρόκειται να επιβληθεί αν δεν είναι πράγματι γεννημένη από τον ίδιο τον Λαό. Η ιστορία που ξεκίνησε μ

Keywords
Τυχαία Θέματα