Μήπως ο Σαμαράς φοβάται σχέδιο “Τελικής Λύσης” για τον Ελληνισμό

22:10 6/11/2011 - Πηγή: Olympia
Συνεχίζουμε να βγάζουμε τα μάτια μας με τα χέρια μας (2)Posted on 06/11/2011 by ptisidiastima

Είναι σχεδόν σαν οι Έλληνες να ζουν έναν εφιάλτη από τον οποίο όσο και εάν προσπαθούν να ξυπνήσουν δεν μπορούν. Με την χώρα να βρίσκεται σε αυτή την τραγική κατάσταση, η κυβέρνηση ή για να το θέσουμε ακριβέστερα και να μην γενικεύουμε, μια κυβερνητική μερίδα γύρω από τον πρωθυπουργό φέρονται να θέλουν να ανοίξουν την στιγμή αυτή μια σειρά από άλλα θέματα, ίσως σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Αναφέρονται έτσι, συνεχίζοντας στον ολισθηρό κατήφορο που ξεκίνησε με την εντελώς άφρονα

απόφαση για το δημοψήφισμα, για μια «σειρά εκκρεμών θεμάτων που πρέπει να επιλυθούν» ανάμεσά τους το «σκοπιανό» και το θέμα της ΑΟΖ με την εκμετάλλευση των πιθανών πλουτοπαραγωγικών πηγών που υπάρχουν σε αυτή.

Την εντελώς ακατάλληλη στιγμή θυμήθηκαν τις εκκρεμότητες, ανοίγοντας –όπως και στην περίπτωση του δημοψηφίσματος- ένα τεράστιο παράθυρο κινδύνου: να μπουν όλα από τους εταίρους και συμμάχους μας σε ένα μεγάλο καλάθι και να υπάρξει «συνολική λύση», κάτι που κανείς δεν αμφιβάλει ότι θα είναι εθνική καταστροφή.

Με την αξιοπιστία  της χώρας σε απόλυτο ναδίρ και το κύρος της πρακτικά ανύπαρκτο, οποιαδήποτε αναφορά σε «εθνικές εκκρεμότητες» είναι ισοδύναμο με εθνικό έγκλημα.

Προφανώς κουβαλάμε στην πλάτη μας σαν χώρα πολλά ανοικτά ζητήματα, αλλά αυτά θα πρέπει να αποτελέσουν πρώτο μέλημα της πρώτης κυβέρνησης που θα προέλθει από τις επόμενες εκλογές, αφού η χώρα έχει πρώτα σωθεί. ΦΓΚ


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα