Να μία παρέμβαση που δεν θα έκαναν ποτέ οι Καμινομπουτάρηδες!

17:57 19/4/2012 - Πηγή: Olympia

Έτσι επιτυγχάνεται η κοινωνική συνεργασία, έτσι αναβαθμίζονται οι πόλεις. Βασική προϋπόθεση βέβαια να υπηρετείς την πατρίδα και όχι τους νταβατζήδες της. Δυστυχώς το δόγμα Μιχαλολιάκου που εφαρμόζει από την πρώτη στιγμή που οι πολίτες του Πειραιά του έδωσαν την εξουσία ενάντια σε όλα τα κελεύσματα της διαπλοκής, τείνει να γίνει εξαίρεση στους πολιτικούς κανόνες των καιρών μας. Πράγμα που οφείλουμε να το αναστρέψουμε, ψηφίζοντας με κριτήριο την Πατρίδα, το σύνολο και όχι τα εφήμερα μικροσυμφέροντα που τελικά αποβαίνουν

εις βάρος μας αλλά και του μέλλοντος που εμείς δημιουργούμε.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος απέστειλε επιστολή στην Έφορο Αρχαιοτήτων Πειραιά, με θέμα τον καθαρισμό των αρχαιολογικών χώρων της πόλης.
Στην επιστολή ο κ. Μιχαλολιάκος επισημαίνει:

«Όπως γνωρίζετε ο Δήμος Πειραιά, από την πρώτη στιγμή που η νέα Δημοτική Αρχή ανέλαβε, βρίσκεται πάντα σε συνεννόηση και υποστηρικτικά σε δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία μαζί σας, πέρυσι προσχωρήσαμε στον καθαρισμό των Θεμιστόκλειων Τειχών στην Πειραϊκή Ακτή.
Επειδή σε λίγες εβδομάδες ξεκινά η νέα τουριστική περίοδος και παράλληλα λόγω του
καλοκαιριού μεγαλώνουν οι κίνδυνοι πυρκαγιάς, θα θέλαμε να συνεργαστούμε και να καθαρίσουμε συγκεκριμένες περιοχές που ανήκουν στην αρμοδιότητά σας.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που σας επισυνάπτουμε, χώροι αρμοδιότητας της Εφορείας Αρχαιοτήτων παρουσιάζουν μια εικόνα που όπως είμαι βέβαιος και εσείς συμφωνείτε δεν αρμόζει στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Γνωρίζω τις ελλείψεις και πόρων και προσωπικού που έχετε. Γι΄αυτό και θα θέλαμε να συνδράμουμε στο έργο σας καθαρίζοντας τους συγκεκριμένους χώρους, ώστε από τη μια να αναδειχτούν και να αποτελέσουν τουριστικό πόλο και από την άλλη να προστατευτούν από φθορές ή από μια ενδεχόμενη πυρκαγιά.
Πιστεύουμε ότι και φέτος θα έχουμε εποικοδομητική συνεργασία, ώστε να προβάλλουμε την εικόνα του Πειραιά μας αλλά και την αρχαία κληρονομιά της πόλης μας».


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα