Νέο Κουίζ. Ποιός δήλωσε ότι “ο Σαμαράς ακολουθεί το πρόγραμμα μου”;

08:12 17/1/2013 - Πηγή: Olympia

Αφού εξήγησε μέσα από την συνέντευξη του στην εφημερίδα “Οregonian” και στην “breathtaking” ομιλία του στο Portland, πως έριχνε τις γκόμενες μαζί με τον συμμαθητή του παίζοντας κιθάρα, μετά προχώρησε και σε άλλες δηλώσεις όπως:
– Έχουμε μεταρρυθμίσει το φορολογικό μας σύστημα και έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στο σύστημα υγείας, και
– Είχαμε περίπου 60 περιφέρειες στην Ελλάδα και τώρα υπάρχουν μόνο 13. Είναι σαν να κόβεις 50 πολιτείες σε 13 και να γίνεις πιο αποτελεσματικός.
Και μετά το….τερμάτισε (εκτός αν όντως

κάτι ξέρει για τον συμμαθητή του), λέγοντας:
– Ο Α. Σαμαράς δεν ήταν πολύ συνεργάσιμος όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση, ωστόσο τώρα νομίζω ότι έχει αλλάξει εντελώς τον σκοπό του. Αποδέχθηκε ουσιαστικά το πρόγραμμα που είχα εγώ ακολουθήσει!!! WOW…..
Ποιός είναι; Έλα βρε συ, ευκολάκι ήταν αυτό. Ο τιτανομεγιστοτεράστιος Τζέφρυ Μινέϊρο Τσαντ Παπανδρέου, γνωστός και ως ΓΑΠ.
Προσέξτε, ο τύπος δεν τα λέει εδώ στους ιθαγενείς, ούτε τα λένε οι ΜπαμπηΤζημαΠρετεντέρηδες, αλλά τα λέει στην Αμερική. Και προφανώς ξέρει τι λέει και τι εννοεί. “Ο Α. Σαμαράς, τώρα νομίζω ότι έχει αλλάξει εντελώς τον σκοπό του. Αποδέχθηκε ουσιαστικά το πρόγραμμα που είχα εγώ ακολουθήσει”.
Προφανώς έπρεπε να βοηθηθεί από την ομάδα Σημίτη για να δει το φώς του ο άνθρωπος και να…..αποδεχθεί το πρόγραμμα του ΓΑΠ.
Εύγε. Bravo Antonis. L1


Keywords
Τυχαία Θέματα