Ο καφετζής, έσωσε την τιμή του Ρεθύμνου.

Γράφει ο Κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Δάσκαλοι εμπρηστές, δάσκαλοι παιδεραστές, άπλυτοι, άξεστοι, καταληψίες η υποκινητές διαδηλωτών των 14 – 15 παιδιών.

Ασφαλώς, και υπάρχουν και δάσκαλοι με κύρος με αξιοπρέπεια με ήθος,  δάσκαλοι που τιμούν και κοσμούν την κοινωνία.

Υπάρχουν. Και οι μεν και οι δε. Υπάρχουν και οι καλοί, και οι κακοί, και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και οι μεν και οι δε.

Είναι όμως αφύσικο να έχουν κυριαρχήσει οι κακοί, γιατί, αν κρίνουμε από την πρόοδο της

ελληνικής κοινωνίας νομίζω είναι αυταπόδεικτο, έχουν κυριαρχήσει οι κακοί, η τουλάχιστον δεν έχει μεταφερθεί το έργο των καλών στην κοινωνία.

Υπάρχει μεγάλο έλλειμμα παιδείας σοβαρότητας αυτογνωσίας και πολιτισμού, πραγμάτων δηλαδή που είναι 100% διασυνδεδεμένα με το σχολείο, τους δασκάλους και την πρόοδο του έθνους.

Αν κάτι μας φταίει που φτάσαμε ως εδώ ως λαός, αυτό είναι η Παιδεία.

Περισσότερα από 30 είναι τα κακοποιημένα παιδιά από τον 49 χρονο δάσκαλο Σειραγάκη στο Ρέθυμνο.

Περισσότερα από 25 είναι τα αυτοκίνητα που έχει κάψει ο 55 δάσκαλος εμπρηστής στην Αθήνα.

Αλήθεια υπάρχουν άλλα παρόμοια, το τονίζω παρόμοια, σε τέτοια συχνότητα συμβάντα, από άλλους κακοποιούς;  Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω.  

Λέμε παιδιά, ναι παιδιά, που έπεσαν στα χέρια του υπανθρώπου Σειραγάκη, παιδιά όμως που πλείστες άλλες φορές η ίδια η κοινωνία τα θεωρεί ώριμους πολίτες, και τα ωθεί στον κομματικό προσηλυτισμό, των καταλήψεων των διαδηλώσεων και των μολότοφ.

Άκουσα ότι θα εξετάσει τον Σειραγάκη ψυχίατρος, θα συμφωνήσω, αφού όμως πρώτα γίνουν ψυχιατρικές εξετάσεις στο σύνολο της κοινωνίας, η οποία την μια μέρα αντιμετωπίζει τα 14 και 15 ως ανώριμα παιδιά όταν τα κακοποιεί ο Σειραγάκης, αλλά την προηγούμενη τα θεωρεί  η ίδια αυτή κοινωνία ώριμους πολίτες, που θα πρέπει να κάνουν κατάληψη, η διαδηλώσει, γιατί κάποια ώριμα κομματόσκυλα τα χρειάζονται στο κομματικό τους ποίμνιο για να καίνε την ελληνική σημαία.

Δεν είμαι εγώ που θα αποφασίσω αν είναι, η δεν είναι τα δεκατετράχρονα παιδιά ώριμα, η ανώριμα.

Σίγουρος όμως είμαι, ότι είναι οι ενήλικες ανώριμοι, αφού δεν μπόρεσαν έγκαιρα να αναληφθούν το μέγεθος της  κατα συρροής ζημιάς που έκανε ο Σειραγάκης στα δεκατετράχρονα παιδιά τους.

Βλέποντας κάποιος τον τρόπο που έχει αντιδράσει η κοινωνία του Ρεθύμνου σε άλλα θέματα, όπως είναι προστασία της καρέτα καρέτα και της προστασίας των λαθρομεταναστών, θα περίμενε και στην περίπτωση του Σειραγάκη κάτι, μια αντιδράσει, μια φωνή, ένα καταδικαστικό ψήφισμα, κάτι τέλος πάντων, που θα φανεί το φυσικό, το αυθόρμητο αίσθημα αυτοπροστασίας και αντίδρασης της κοινωνίας από τέτοια ανθρωποειδή.

Δυστυχώς, όμως δυστυχώς, μόνο ο καφετζής των δικαστηρίων φαίνετε να έχει συνειδητοποιήσει την συνολική ζημιά του συνόλου της κοινωνίας των ενηλίκων του Ρεθύμνου, οι υπόλοιποι θα φωνάξουν ξανά για την προστασία των απεργών πείνας λαθρομεταναστών στην Υπατία, η για τον φράκτη στον Έβρο, σε μια Ελλάδα που κάθε μήνας  που περνά δέχετα

Keywords
Τυχαία Θέματα