Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ (του ΠΑΣΟΚ) ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ! Απάντησε ο …Ραγκούσης που απειλεί με μηνύσεις τον Γρηγοράκο!

Επιτέλους μία αντρίκια τοποθέτηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την βρωμερή υπόθεση της λίστας και τους κηπουρούς του Παπανδρέου. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ.Γρηγοράκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Είχαν τη λίστα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα».
Τόνισε, δε, ότι δεν μπορεί να μην γνώριζε ο τότε πρωθυπουργός της χώρας!! Κυβερνούσε μια παρέα που έχει τεράστιες ευθύνες για την υπόθεση»!!
Έντονη ήταν η αντίδραση του… Γ. Ραγκούση. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 καταλόγισε στον κ. Γρηγοράκο «εμετική προσπάθεια συκοφάντησης» του και πρόσθεσε ότι ο πρώην συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου νομίζει ότι έτσι θα προστατεύσει τον κ. Βενιζέλο, αλλά δεν προστατεύεται έτσι ο κ. Βενιζέλος.

«Τολμάει τέτοιες μέρες να διαπράττει τέτοιες αθλιότητες» επισήμανε ο κ. Ραγκούσης και συμπλήρωσε ότι αν ο κ. Γρηγοράκος επαναλάβει τέτοιες κατηγορίες, τότε θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα