Ο Παπανδρέου πουλάει τρέλα! Μας”έσωσε”πάλι! Για να θυμηθούμε πως φτάσαμε εδώ!

19:16 3/11/2011 - Πηγή: Olympia

netakias.wordpress.com

Αφού έφερε την χώρα ένα βήμα πριν το Χάος, απειλώντας να την τινάξει στον Αέρα, μόλις πριν λίγο στην ομιλία του, μίλησε σαν να μην συμβαίνει ΤΙΠΟΤΑ και γι άλλη μια φορά μας “εσωσε”!

Μιλάει μάλιστα ότι κατάφερε και τον Σαμαρά να συμφωνήσει στην καταστροφή!

Αλλά με αυτό το πλευρό να κοιμάται!

Για να θυμηθούμε ποιος μας έφερε σε αυτά τα χάλια και να κινδυνεύουμε να βγούμε από το ΕΥΡΩ.

(από

το ημερολόγιο της καταστροφής, λείπει η πρόσφατη απόφαση της 21ης Ιουλίου, όπου συμφωνήσαμε ως χώρας σε ένα μεσοπρόθεσμο με όρο να κάνουμε κάτι πχ. αποκρατικοποιήσεις κι αντί να το “τρέξει” όσο κι αν διαφωνώ,  έφυγε προκλητικά για διακοπές, εξοργίζοντας τους εταίρους, που δεν του δίνουν πλέον σημασία!)

ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 !!!!!
O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία! Το πάζλ συμπληρώνεται!

….[....]….

“Τα πιο φλογερά  μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”

Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

……

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009

[UPDATE 05/10/2010]

Αποκαλύπτει στο βιβλίο του “Untermstrich” ο πρώην υπουργός οικονομικών Peer Steinbruck, ότι τον Ιανουάριο του 2009συναντήθηκε με τον κ. Παπανδρέου όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Βερολίνο και αφού συζήτησαν για τα δημοσιονομικά και ειδικότερα για το έλλειμμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του είπε ότι «πλέον δεν είναι σίγουρος εάν πραγματικά θέλει να κερδίσει τις εκλογές». Real.gr εδώ http://www.real.gr/

ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Ο Καραμανλής προσπαθεί να πάρει μέτρα, αλλά ο ΓΑΠ υποσκάπτει την προσπάθεια, δημιουργώντας αδιέξοδο! Από τον Αύγουστο 2009 μάλιστα, εκβιάζει με την Εκλογή Προέδρου!


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

[UPDATE 22/12/2010]

Η ΕΚΤ εντόπισε για πρώτη φορά συναλλαγή swap με ασυνήθεις όρους τον Απρίλιο του 2009, επτά μήνες πριν ξεσπάσει η ελληνική κρίση σύμφωνα με το σημείωμα της 3/3. Σύμφωνα, δε, με το Μπλούμπεργκ «είναι εντελώς αδιευκρίνιστο εάν τότε η ΕΚΤ έκανε κάτι για να διερευνήσει το θέμα περαιτέρω». Διευκρινίζεται πως η Ελλάδα προχώρησε σε ένα μεγάλο αριθμό ιδιωτικών και εκτός αγοράς συναλλαγών με swaps από το 2001 ως το 2007, σύμφωνα με έκθεση της Eurostat της 15/11.

Το Bloomberg News κατέθεσε αγωγή (στις 21/12/2010) εναντίον της ΕΚΤ, ζητώντας την δημοσιοποίηση εγγράφων που δείχνουν πως η Ελλάδα χρησιμοποίησε παράγωγα προκειμένου να αποκρύψει το δημόσιο έλλειμμά της με αποτέλεσμα να πυροδοτηθεί έτσι η κρίση κρατικών χρεών στην περιοχή.Τα έγγραφα δείχνουν πως η Ελλάδα χρησιμοποίησε τα swaps για να αποκρύψει τον δανεισμό της, σύμφωνα με το συνημμένο εξώφυλλο της 3/3 στα δύο έγγραφα που περιήλθε στην κατοχή του Bloomberg News. Ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Jean-Claude Trichet, παρακράτησε τα έγγραφα μετά την διάσωση των 110 δισ. ευρώ της Ελλάδας από τον μηχανισμό ΕΕ-ΔΝΤ!

Η αγωγή ζητά από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Λουξεμβούργο να ανατρέψει την απόφαση της ΕΚΤ να μην αποκαλύψει δύο εσωτερικά έγγραφα που ετοιμάσ

Keywords
Τυχαία Θέματα