Ο Πειραιάς, η πόλη που πάταξε το παρεμπόριο, διδάσκει και διαφάνεια.

Μέσα σε λίγους μήνες ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κατάφερε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο για οποιαδήποτε πόλη, ειδικά όμως τον Πειραιά λόγω του παζαριού. Χτύπησε το παρεμπόριο στην ρίζα του. Όταν φεύγει το παρεμπόριο, συμπαρασύρει μαζί του και μία σειρά παραβατικών δραστηριοτήτων που το συνοδεύουν.

Όταν ο πολιτικός πάρει απόφαση να δουλέψει για την πατρίδα και όχι για τους κολλητούς ή την τσέπη του,το μόνο που λείπει είναι

η τεχνογνωσία κάθε αντικειμένου για να εφαρμόσει συγκεκριμένες λύσεις. Κανείς δεν απαιτεί από έναν πολιτικό να είναι παντογνώστης, άσχετα εάν οι περισσότεροι προβάλλονται σαν “ξερόλες”. Η πολιτική αποφασιστικότητα είναι αυτή που κάνει την διαφορά. Δείτε λοιπόν πως ολοκληρώνεται το έργο από έναν πολιτικό που εννοεί αυτά που λέει:

Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργου Δαβάκη, αύριο Σάββατο (12/11/11), στις 10:00 το πρωί, έξω από τον Πύργο (Ακτή Ποσειδώνος 2), θα καταστραφούν με ειδικό μηχάνημα, μεγάλες ποσότητες παράνομων προϊόντων απομίμησης, που έχει κατασχέσει η Δημοτική Αστυνομία, στο πλαίσιο της μάχης που δίνει για την πάταξη του παραεμπορίου στην πόλη.

Καταλάβατε; ΠΑΡΟΥΣΙΑ του. Για να εγγυηθεί ότι δεν θα βάλει ουδείς το χέρι στο μέλι, με ανοιχτή διαδικασία. Όπως παρουσία του οι μηνύσεις στους επίορκους, στους εργολάβους, στους μεγαλοιδιοκτήτες, παρουσία του και τα δικαστήρια για να μην υπάρξουν “αμέλειες” από καμμία πλευρά.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα