Ο «ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ» καθηγητής κ. Ν. ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ

01:41 16/1/2012 - Πηγή: Olympia
Γράφει ο Ταλαίπωρος Πολίτης

Ναι ρε παιδιά.  «Έσκασε μύτη» στην «Καθημερινή» ηγερία του Φαλήρου –η οποία φιλοξενεί μόνο όσους πάνε με τα νερά της- ο «μέγας» συνταγματολόγος κυρ- Νικολάκης Αλιβιζάτος.
Ποιος Αλιβιζάτος;  Μα, ρε παιδιά, εκείνη η «καθηγητάρα» που δεν έχει βγάλει άχνα για την κατάλυση του Συντάγματος από τα Μνημόνια και τη μνημονιακή πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου. Την πολιτική πουν έχει διαλύσει τα δικαιώματα του ανθρώπου και το κοινωνικό κράτος.  Εκείνη η «καθηγητάρα» που ήταν «εμπνευστής»

των ρυθμίσεων Ραγκούση για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.  Και το κυριότερο, εκείνη η «καθηγητάρα» που μόνο όταν κυβερνά η Νέα Δημοκρατία θυμάται το Σύνταγμα.  Ενώ επί Κ. Σημίτη, Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου μόνο να βάζει πλάτη ξέρει.
Έτσι κάνει και τώρα.  Ρε τον ερίφη!!! Τι λέει στην «Καθημερινή» ηγερία του Φαλήρου;  Μα αυτά που έχει συνηθίσει.  Εξαπολύει «μύδρους» σε όσους «τολμούν» να αμφισβητήσουν τη δημοκρατική νομιμοποίηση της κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου!!!  Τους κατηγορεί ότι «στερούνται στοιχειώδους συνταγματικής παιδείας»!!!
Ήρεμα κ. καθηγητά μας… Αυτοί «στερούνται συνταγματικής παιδείας» ή κάτι σαν και σας, οι οποίοι έχουν «ευλογήσει» με την «αυθεντία» τους όλες τις αθλιότητες εναντίον της ελληνικής ιθαγένειας και του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα; Δηλαδή εναντίον του ίδιου του Συντάγματος;  Και τολμάτε να βγαίνετε στο αμφιθέατρο  για να «διδάσκετε»» τους φοιτητές σας;
Κύριε καθηγητά μας, με τη συμπεριφορά σας αποδεικνύετε που και ποιοι είναι οι «εχθροί του Συντάγματος», όπως γράφετε και στο τελευταίο βιβλίο σας.  Μόνο που ύστερα από το σημερινό άρθρο σας ρωτάμε: Βιβλίο ήταν ή φερετζές για να δικαιολογήσετε τη στάση σας ότι υπερασπιζόσαστε το Σύνταγμα όταν και όπως σας βολεύει;
Σας καταλάβαμε κ. καθηγητά μας.  Και οι αναγνώστες σας –όσοι υπάρχουν- και οι φοιτητές σας.  Και τι νομίζετε ότι εκπροσωπείτε;  Τα αστόπαιδα που δεν τολμούν να ρισκάρουν τίποτα… Τα αστόπαιδα που κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς…  Τα αστόπαιδα που το έπαιξαν «αριστερά» τον καιρό που, κατά Διονύση Σαββόπουλο, αν δες ήσουν αριστερός δεν έβγαζες γκόμενα.  Και τώρα, όταν πρέπει να υπερασπιστείτε το Λαό, «μούγκα στη στρούγκα».
Κύριε καθηγητά μας, θυμηθείτε και τούτο: Όταν μαζεύετε τους «συνήθεις διανοούμενους» για να στηρίξετε τον κ. Λ. Παπαδήμου, «άξιο συνεχιστή» του κ. Γιώργου Παπανδρέου,  αναλογιστείτε αν η πανεπιστημιακή σας ιδιότητα και δεοντολογία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις όποιες γνώσεις σας για το Σύνταγμα κατά την περίσταση και κατά περίπτωση.  Αναλογιστείτε επιπλέον αν μπορείτε να χρησιμοποιείτε την παρεούλα σας είτε για να πολλαπλασιάζει τα μέλη ΔΕΠ στη Νομική Σχολή ή για να «σπέρνει» Δημάρχους –πρώην συνηγόρους του έρημου πολίτη-  και άλλους κρατικούς «αξιωματούχους». Έτσι όπως πάτε θα κάνετε «καμίνι» την Ελλάδα.

Υστερόγραφο:  Και επειδή στην «Καθημερινή» ηγερία του Φαλήρου μιλάτε για τις αναθεωρήσεις του Συντάγματος, μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιες ήταν οι «ιδέες» σας επί τους Συντάγμα

Keywords
Τυχαία Θέματα