Ο θάνατος της κομματοκρατίας

01:40 4/11/2011 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Άναξ
Αγαπητή μου Ολυμπιάδα,
έλεγα να σταματήσω να γράφω, μιας και δεν έβλεπα φως στο τούνελ του κομματοκρατούμενου συστήματος αξιών που μας έχει ζώσει τα τελευταία χρόνια, μα οι εξελίξεις, με κάνουν να μην μπορώ να κρατήσω τα δάκτυλά μου μακριά από το πληκτρολόγιο.

Σε παλαιότερα άρθρα μου, έχω αναφερθεί στην χαλασμένη μηχανή που λέγεται ΝΔ, καθώς και τα υποκατάστατα της αηδίας, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ,

ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ(;) ΣΥΜΜΑΧΙΑ κι ΟΙΚΩΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ. Αφήνω απ’ έξω τον Δημαρά, περιμένοντας να δω κάτι ποιο αντρίκιο από αυτόν, ακόμη κι αν κατηγορηθώ για οπαδός – ψηφοφόρος του, κάτι που δεν είμαι φυσικά.

Σε περίπτωση που κάποιος ακόμη πιστεύει στον Αντωνη και τους λοιπούς θιασώτες της πολιτική μας σκηνής, απλά λυπάμαι για το πνευματικό του υπόβαθρο – υπόβοθρο. Σήμερα μάλιστα, ξεγυμνώθηκαν πλήρως όλοι οι πουλημένοι μας πολιτικοί κι ο πανικός που τους έχει πιάσει, με κάνει να μην μπορώ να κρατήσω τα γέλια μου.

Θα πω μονάχα τα εξής που ο Αντωνάκης δεν λέει ως όφειλε κι οφείλει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Η δανειακή – μνημονιακή σύμβαση, είναι 100% παράνομη και δεν υποχρεώνει τους Έλληνες να την αποδεχθούν. Δεν έχει πάρει την έγκριση του κοινοβουλίου με ποσοστό 3/5 του συνόλου του σώματος, όπως το Σύνταγμα της Ελλάδος σαφέστατα ορίζει. Καλά έκαναν και μας έδωσαν τα χρήματα που μας έδωσαν και ρίσκαραν το να μην τα πάρουν πίσω, αφού παρανόμως και καταχρηστικώς, ζητούν από μια χώρα να υποθηκεύσει πλήρως το παρόν της και το μέλλον της για τα επόμενα ποιος ξέρει πόσα χρόνια κι όλα αυτά για να πάνε ταμείο κάποιοι επιτήδειοι κι εμείς που δεν θα τα έχουμε φάει μαζί, να καταδικαστούμε στην αφάνεια και την ντροπή και να είμαστε το 2020, σε χειρότερη θέση δημοσιονομικά, από αυτήν που βρισκόμαστε σήμερα.Ο πρόεδρος της δημοκρατίας, θυμάται να μιλήσει, μόνο όταν θέλει να φάει ή να πάει προς ανάγκη του και είναι με παρέα. Θυμάται βέβαια να κλάψει ως άλλη Μάρθα Βούρτση, όταν η οργή λαού, μεταφράζεται σε οργή θεού.Ο πρωθυπουργός της χώρας, ο πλέον άχρηστος ψεύτης που έχει αναδείξει η πολιτική ζωή αυτού του χιλιοβασανισμένου τόπου, έχει χρησιμοποιήσει και συνεχίζει να χρησιμοποιεί την χώρα μας, ως ασπίδα για να καλυφτεί ο ίδιος και να αισχροκερδήσει παράνομα η οικογένειά του.Η αξιωματική αντιπολίτευση πρωτίστως και τα υπόλοιπα κόμματα, ακολουθώντας τον κωλοτουμπισμό, συνεχίζουν να φέρονται ακριβώς όπως τα δεκανίκια, στηρίζοντας τα πόδια που δεν μπορούν από μόνα τους να περπατήσουν. Αυτό δεν είναι υγεία, είναι αναπηρία.Τα ΜΜΕ (αι καναλάρχαι) κι οι δημοσιογράφοι, έχουν πάρει κι αυτοί το κατιτίς τους και τηρούν σιγή ιχθύος, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα κι αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο που αγωνιωδώς ψάχνει κάποιον να τον ενημερώσει.Η εκκλησία, είναι σταθερά απούσα, μιας κι ο προκαθήμενός της, είναι ένα ακόμη κουρασμένο παλικάρι, που βοηθά στο ξεπούλημα της πατρίδος μας. Τους όρκισε καλά καλά, και τώρα κάνει τον Αλέκο. Που είσαι κύριε Ιερώνυμε; Δεν έχω ξαναδεί ποιο απόντα παρόντα στην ζωή μου. Άμα δεν μπορείς, πή
Keywords
Τυχαία Θέματα