Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στο ύπατο σάλπισμα έμπρακτης πολιτικής αξιοπρέπειας. Διαβάστε με προσοχή κύριοι πριν υπογράψετε.

01:36 9/2/2012 - Πηγή: Olympia

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Λίτσα Σαρρή, εγκαινίασαν σήμερα τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πειραιά, στο Νέο Φάληρο (Δαβάκη – Πίνδου 21Α).

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην ομιλία του κατά την τελετή των εγκαινίων, τόνισε:

«Σήμερα

είναι μια πάρα πολύ ιδιαίτερη μέρα.
Η πολιτική ηγεσία του τόπου βρίσκεται με έναν βρόγχο. Εγώ προέρχομαι από την κεντρική πολιτική και αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω την άποψή μου. Η οποία είναι περίπου η εξής:

Ένα φτωχό κράτος ενίοτε, συχνά, ή σχεδόν πάντα, καταφέρνει να ορθοποδήσει με θυσίες, με προσπάθειες, με αγώνες. Ένα ταπεινωμένο έθνος όμως, ποτέ.

Αυτή είναι η θέση του Δημάρχου.
Ωστόσο εμείς εδώ στον Πειραιά συνεχίζουμε την υλοποίηση ενός οράματος, που με έσπρωξε από την κεντρική πολιτική στην Αυτοδιοίκηση. Το όραμά μας είναι ότι
δουλεύουμε για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές.
Το όραμά μας είναι να δώσουμε στα παιδιά του Πειραιά τον Πειραιά της λάμψης, στη θέση του Πειραιά της παρακμής.
Και η λάμψη προϋποθέτει αγάπη και αγκαλιά, αλληλεγγύη, σημαίνει δότες αγάπης, σημαίνει πριν απ όλα μια συμμαχία τριών Δημοτικής Αρχής – Δημοτών – Εργαζομένων.
Σημαίνει όπως πολύ σωστά είπε η άξια αντιδήμαρχος και το τονίζω άξια και μπορώ σήμερα, γιατί είναι πολύ ιδιαίτερη μέρα σήμερα, για τον τομέα ευθύνης της, να πω ότι η κυρία Σαρρή θα είναι Αντιδήμαρχος για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και μετά το νέο ανασχηματισμό όταν γίνει. Γιατί το αξίζει. Δεν το έχω πει για κανέναν άλλον. Ούτε η ίδια το γνώριζε.
Η δέσμευση μας είναι κανένα παιδί του Πειραιά παρά την δραματική οικονομική συγκυρία χωρίς μια θέση σε δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό. Όπως θέση μας είναι κανένας συνάνθρωπός μας στον Πειραιά , χωρίς ένα πιάτο φαγητό, χωρίς ένα καθαρό κρεβάτι να κοιμηθεί, χωρίς γιατρό και φάρμακα.
Παρακολουθούμε όλοι στην τηλεόραση τι γίνεται με τους άστεγους άλλων δήμων. Τι έγινε και στον Πειραιά δεν ασχολούνται καθόλου . Δεν έχουμε φτώχεια στον Πειραιά ; Έχουμε μεγαλύτερη από τον μέσο όρο. Έχουμε έναν δήμο με πολλά χρήματα; Είναι ο δήμος με τα λιγότερα χρήματα. Το έχουμε προτάξει ως κορυφαία μας πολιτική. Θέλω λοιπόν σε αυτήν την πολύ όμορφη στιγμή για το δήμο μας, να παραδίδει για χρήση έναν νέο βρεφονηπιακό σταθμό και πολύ ιδιαίτερη μέρα για την πατρίδα μας, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αείμνηστη Γονατά Βασιλική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που συνεχίζει το μεγάλο χαρακτηριστικό στοιχείο του Ελληνικού Πολιτισμού. Παράγει ευεργέτες. Παράγει δωρητές και ευεργέτες.Αν είναι κάτι που έπνιξε τη χώρα, μεταξύ των άλλων είναι ότι, στη θέση των επιχειρηματιών ευεργετών δωρητών, ήρθαν οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, που δημιούργησαν μαζί με πολιτικό προσωπικό τη διαπλοκή και φτώχυναν τη χώρα.

Θέλω λοιπόν, να καταθέσω την ευγνωμοσύνη μου, να πω ότι ποτέ δεν θα την ξεχάσουμε, γιατί δεν φτάνει να κάνουμε μία αναφορά την ώρα που εγκαινιάζουμε το Βρεφονηπιακό Σταθμό στη δική της δωρεά, στο δι

Keywords
Τυχαία Θέματα