ΟΧΙ ψήφο στη νέα δανειακή. Κύριοι Βουλευτές διαβάστε πριν ψηφίσετε και θα καταλάβετε τον ρόλο του Παπαδήμου και το Αγγλικό δίκαιο.

Ιδού τι γράφουν οι ΝΥΤ:
“Στο παρελθόν, οι διαπραγματεύσεις χρέους χωρών όπως η Αργεντινή, η Ουρουγουάη και η Ρωσία αφορούσαν χρέος ρυθμιζόμενο από το δίκαιο ΗΠΑ ή  Βρετανίας. Αυτό έδινε το πάνω χέρι στη διαπραγμάτευση στους μεγαλύτερους κατόχους ομολόγων, αφού μπορούσαν είτε να πιέσουν για καλύτερη συμφωνία, είτε να πάνε τις κυβερνήσεις σε ξένα

δικαστήρια. Στην περίπτωση της Ελλάδας, περισσότερο από το 90% ” υπάγεται στον ελληνικό νόμο”Αυτό δίνει την ευχέρεια στην ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με νομικούς ειδήμονες, αν το επιλέξει, να τροποποιήσει τις συμβάσεις των ομολόγων και να εξασφαλίσει μια επωφελέστερη συμφωνία αναδιάρθρωσης, παρά τις αντιρρήσεις των ξένων πιστωτών.”

Αυτό δηλαδή που φωνάζουμε από την πρώτη μέρα. Το αποδείξαμε και εδώ ότι η νέα δανειακή βασίζεται στο Αγγλικό δίκαιο με επιδιαιτησία… Λουξεμβούργου: Αυτή τη συμφωνία (EFSF) θα την υπογράψετε κ. Βουλευτές ;; Για τη ΝΔ μιλάμε… 

Η υπογραφή αυτής της σύμβασης πρόκειται για μία πράξη καταστροφική για την Ελληνική οικονομία. Οι εκβιασμοί περί Ευρώ είναι παντελώς άτοποι, αφού δεν υπάρχει πρόβλεψη εξόδου χώρας από την Ευρωζώνη (είναι η 100η φορά που το γράφουμε). ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ γίνει αυτό που επιθυμεί διακαώς η Μέρκελ, αναθεώρηση της συνθήκης της Λισσαβώνας, που εαν το αποδεχτεί η Ελλάδα θα συνιστά ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Και εδώ η παρουσία του κυρίου Παπαδήμου μας ανησυχεί πάρα πολύ.  Ο άνθρωπος που μας έβαλε με ΖΗΜΙΑ στο Ευρώ, ήλθε για να μας “βγάλει” με ακόμα μεγαλύτερη ζημιά; (Τα καθάρματα του μνημονίου τώρα προετοιμάζουν την πτώχευση, όπως ήταν επόμενο.)

Και κάτι που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής: Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι ολόκληρη Ευρωζώνη δεν είχε πρόβλεψη – μέριμνα για κρίση δανεισμού ή κρίση χρέους χώρας μελους; Εδώ μία ΟΕ ανοίγεις και είναι βασικός και απαράβατος όρος. Όπως αποκαλύψαμε λοιπόν ΠΡΙΝ την υπογραφή του μνημονίου και βέβαια υπάρχει τέτοια μέριμνα. Είναι το άρθρο 122 της ΣτΛ! Που η Ελλάδα δεν ζήτησε ποτέ την ενεργοποίηση του και ΟΥΔΕΙΣ μιλά γι’ αυτό! Το άρθρο 122 προβλέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συνεισφορά όλων των χωρών της ΕΕ και όχι μόνο της Ευρωζώνης, σε περίπτωση που κάποια χώρα της ζώνης του Ευρώ αντιμετωπίσει τον κίνδυνο χρεωκοπίας. Το άρθρο ενεργοποιείται με πλειοψηφική απόφαση του συμβουλίου των υπουργών και δεν υπάρχει δικαίωμα Βέτο από οποιαδήποτε χώρα της κοινότητας. Διαβάστε οπωσδήποτε (κύριοι βουλευτές) τι είχαμε αποκαλύψει πριν την ψήφιση του πρώτου μνημονίου!

Αποκάλυψη: Η Goldman Sachs γνώριζε την απόφαση του Ecofin. Γι’ αυτό “σκοτώθηκαν” να υπογράψουν το νομοσχέδιο του αίσχους μία ημέρα πριν!

Εάν παρ’ όλα αυτά ακόμα δεν μας πιστεύετε, διαβάστε τι γράφει ο κύριος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος στον κόσμο του Επενδυτή και αναλογιστείτε τις ευθύνες σας.

To αγγλικό δίκαιο καίει τη “σωτηρία”

Γιατί Βρυξέλλες, Βερολίνο και Παρίσι λύσσαξαν να μη γίνουν εκλογές; Γιατί θέλουν γραπτές εγγυήσεις από τον Σαμαρά και γιατί περιορίστηκαν στις προφορικές όταν δεν τις έδωσε; Γιατί επιμένουν τόσο πολύ στη γρήγορη ανάληψη νέων δεσμεύσεων από τη

Keywords
Τυχαία Θέματα