ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Υ ΓΕΙΑ

06:46 19/2/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Αγαπητή Ολυμπία. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ και ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ οπως λέει και ο ΑNTONY DOUBLE FACE, ΕΧΟΥΜΕ την ΕΞΗΣ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ .

ή ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (δηλαδή οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ) ΓΙΑ ΝΆΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ ή ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ

ΔΗΛΑΔΗ πρέπει να ψηφίσουμε ΄τους γνωστούς πρασινομπλέ πατριώτες και κάτι άλλες πατριωτικές εφεδρείες ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ που έχουν στην επωνυμία τους την Ορθοδοξία ή ως πρώτο συνθετικό τη λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ….

Το ΣΥΡΙΖΑ παρόλο πού ειναι λάτρης της ΕΕ δέν τον πολυεμπιστεύονται γιατί τα βάζει με την τρόϊκα, ενώ για ΚΚΕ ούτε λόγος Αυτοί καλούν μας λένε το λαό να ανατρέψουν το σύστημα και να γίνουν αφεντικά. Ακου θράσσος αυτοί οι άνθρωποι!!!! Ασε που φωνάζουν να αποδεσμευτούμε από την ΕΕ και να προχωρήσουμε οπως έχουμε δικαίωμα σε ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΜΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ? Καί μετά τι θα γίνουμε χωρίς ΕΕ? Πώς θα ζήσουμε χωρίς το ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ? Πως θα πορευτούμε χωρίς ΤΡΟΪΚΕΣ?

Ούτως εχόντων των πραγμάτων δεν πρέπει να ρισκάρουμε ενα αβέβαιο μέλλον έναντι της σιγουριάς που μας προσφέρουν οι εθνικόφρονες ευρωπαϊστές δηλαδή ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ 10 ή 12 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΣΙΤΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΝΟ, καί άλλες πολλές κοινωνικές παροχές……

Καί αφού αυτά τα παραπάνω μας τα εξασφαλίζουν σήμερα οι κρατούντες και άλλοι πού ετοιμάζονται να μπούνε να ενισχύσουμε στο σχήμα, τι τις θέλουμε τις εκλογές? Για να χαλάσουμε ένα σωρό εκατομμύρια ευρώ μέσα στην κρίση? Εχει δίκιο αυτός ο κύριος Σόϊμπλε και άλλοι πρωτοκλασάτοι της ΕΕ πού μάς συμβουλεύουν να μην κάνουμε εκλογές.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΆΡΘΡΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. Να ησυχάσει το κεφάλι μας βρέ αδερφέ…

Κανέλλα Καζακοπούλου

Υ.Γ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΑΠΕ΄ΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΜΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΔΟΚΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ!!!! ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ…..


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα