Οι Έλληνες επιστρέφουν…

19:02 22/4/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο economikos

Σήμερα είπα να πάω μια βόλτα για περπάτημα στην Ακρόπολη, σκεπτόμενος ότι η μέρα ήταν κατάλληλη για περίπατο, αλλά και για το γεγονός ότι αυτό το κομμάτι της Ελλάδας είναι τόσο κοντά μας, αλλά σπανίως το επισκεπτόμαστε.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι στον αρχαιολογικό χώρο, αλλά και στον πεζόδρομο της Δ. Αεροπαγιτου περπατούσε κόσμος κάθε ηλικίας.

Παρέες εφήβων, νέοι με τα παιδιά τους, μεσήλικες

και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, όλοι απολάμβαναν τον ήλιο και το μαγευτικό κομμάτι της Αθηνας, που σε κάνει να ξεχνάς την κρίση, την οργή και την απογοήτευση των ημερών.

Μια ανάσα από το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας, ο κόσμος αναζητά όαση ξεγνοιασιάς σε μέρη που μυρίζουν Ελλάδα.

Έχοντας τη θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη, σκέφτεσαι τις απεριόριστες ομορφιές αυτής της πόλης και εξοργίζεσαι που κάποιοι από αυτούς που έχουν στα χέρια τους τα ηνία της χώρας, έχουν παραμελησει τα πάντα και έχουν οδηγήσει τον λαό στην εξαθλίωση.

Αυτή η Ελλάδα δεν μας ταιριάζει, όπως δεν μας ταιριάζουν και αυτοί οι πολιτικοί που τόσα χρόνια έκαναν τα ίδια πράγματα και τώρα παρουσιάζονται ως “σωτήρες” του έθνους.

Μιας και πέρασα και από την Πνύκα – και σύντομα θα έχουμε εκλογές – οι “εθνοσωτηρες” θα πρέπει να καταλάβουν ότι “ο καιρός γαρ εγγύς” …


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα