Οι πολιτικοί με αξιοπρέπεια δεν σηκώνουν την ευκαιριακή σημαία του ψευτοτσαμπουκά.

18:32 7/4/2012 - Πηγή: Olympia


Μέσα σε αυτούς, βρίσκεται βέβαια και ο Νίκος Νικολόπουλος που αποδεικνύει ότι δεν θα αφήσει την αξιοπρέπεια του για να γίνει αρεστός σε δύσοσμες αυλές. Πράγμα που φαίνεται από τις δηλώσεις του, όταν κάποιοι επίορκοι έχουν το θράσος να μιλούν για ελικοπτεράκια και τζιπάρες:
“Φίλος ο Πάνος φιλτάτη η ΝΔ….
Κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Φωκίδας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην γενέτειρα…..του Π. Καμμένου,

το Γαλαξίδι!!!!!!
Μην ξεχνάμε ότι ο Αχαιός Βουλευτής ήταν ο μοναδικός μάρτυρας στην υπόθεση Καμμένου με την οικογένεια Παπανδρέου….
Αλλά όπως και ο ίδιος είπε: “Φίλος ο Πάνος φιλτάτη η ΝΔ”….Ο Ν. Νικολόπουλος σε μία ακόμη δύσκολη αποστολή σαν εκπρόσωπος της ΝΔ βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μιλώντας
σε ένα αντιμνημονιακό ακροατήριο….αντιμνημονιακός στην ουσία κα ο ίδιος….και τόνισε: Είμαστε ΕΔΩ στα δύσκολα, είμαστε ΕΔΩ σήμερα και αύριο, είμαστε ΕΔΩ ΜΑΖΙ…..”
Η ΝΔ πάντως δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην γενέτειρα του Προέδρου των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” μαθαίνουμε ότι στο νομό Φωκίδας στο ψηφοδέλτιο της θα συμμετέχει και ο εκδότης των Επικαιρων Σπ. Τρίψας ο οποίος όλο αυτό το διάστημα κρατά ψηλά την ….αντιμνημονιακή “σημαία”.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα