Οι υπερφυσικές δυνάμεις των υπερδημοσιογράφων.

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Ο αγχωμένος τα μάλλα  Μανώλης Καψής, ο παρ΄ολίγον  να πάθει υστερία,  μπάς και δεν καρποφορούσαν οι διαβουλεύσεις ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και Σία…(φυσικά δεν ήταν ο μόνος αλλά αυτός το παράκανε) αφού ηρέμησε πού τα πράγματα πού ήθελε το τραπεζικό και επιχειρηματικό κατεστημένο, έσπευσε και να στην διορισμένη από τις Βρυξέλλες τη λαϊκή αποδοχή , λέγοντας πως έχει μεγάλη λαϊκή αποδοχή!!!

Δεν ξέρω πότε πρόλαβε και καλωδίωσε τους εγκεφάλους μας  ο κ. Καψής και έλαβε αυτά σήματα

όπως ,και όσοι αυτές τις μέρες πού παίζεται  η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΦΩΣΚΟΛΙΑΔΑ, έχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι η κοινωνία είναι έξαλλη πού δεν μπορούν να τα βρούν τα δύο κόμματα .

Πρέπει οι διάφοροι ουκ ολίγοι, πού θα τους ζήλευε και ο Γεωργαλάς, να θεωρούν το λαό πολύ κουτό να μην καταλαβαίνει γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.  Πρέπει να θεωρούν το λαό πολύ ανόητο για να μην καταλαβαίνει πώς επειδή τον φοβήθηκαν ειδικά μετά τις παρελάσεις, προσφύγανε σε λύσεις ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ κλπ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΟΣΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΆΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο κ. Μανώλης Καψής.

Κανέλλα Καζακοπούλου, αθήνα

Υ.Γ. Μέσα στα καθήκοντα της νέας θα είναι και η διερεύνηση των εκκρεμών υποθέσεων σκανδάλων και το των μιζών????


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα