Όλη η αλήθεια για τον ρόλο της Άντας στο ευχέλαιο του Μαξίμου.

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού είναι πιστή Χριστιανή. Όχι τόσο λόγω του ΓΑΠ που η ιστορία του θυμίζει τον θρυλικό αχώνευτο Ντέμιαν από την προφητεία (1,2 και 3), αλλά κυρίως λόγω του βίντεο που αποκάλυψε το Ταχάλια όπου η σύζυγος του πρωθυπουργού έκανε τον σταυρό της με το χέρι που κρατούσε την λαμπάδα!

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και εμείς θα αποκαλύψουμε ένα άγνωστο περιστατικό που το αποδεικνύει.

Ήταν η θρυλική περίοδος που ο ΓΑΠ

ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ναι, τότε που απαγόρευε τις καμπάνες στον Αη Γιώργη και έβαζε τις λαμπάδες στα μανουάλια!

Επιτάφιος λοιπόν στην Υδρα και ο ΓΑΠ μετά της συζύγου ακολουθούσαν την περιφορά. Ο Γιώργος Παπανδρέου ως συνήθως, νόμιζε πως βρισκόταν σε κάποιο άλλο parade, ίσως να πέρασε και τα ράσα για τελευταίο μοντελάκι D&G, οπότε με φοβερή ευδιαθεσία, κουβέντιαζε με τους πάντες.
Ναι, τις γνωστές κουβέντες του ΓΑΠ, πριν ο αδελφός του ανακαλύψει την Πράσινη Ανάπτυξη και μετατρέψει τον νυν πρωθυπουργό σε τηλεοπτικό σποτάκι που επαναλαμβάνει συνέχεια την ρεκλάμα: “Η Πράσινη Ανάπτυξη, της Πράσινης Ανάπτυξης, ω Πράσινη Ανάπτυξη”. Λες και κατελήφθει από το ίδιο ακάθαρτο πράσινο πνεύμα που έκανε τον Σαργκάνη να προδώσει το λιμάνι και να βάλει πράσινα…

Κάποια στιγμή η Άντα – σιωπηλή μέχρι εκείνη την στιγμή-, γυρνά εξοργισμένη και λέει στον άνθρωπο που έμελλε να γίνει σωτήρας του Έθνους:
“Σταμάτα πια! Μου καταστρέφεις την
κατάνυξη”!!

Ο ΓΑΠ ΤΗΝ κοίταξε εκστασιασμένος, ενώ το χέρι του κινήθηκε ενστικτωδώς στο I- phone και το app Ελληνοαμερικανικό Dictionary. Η λέξη Katanixi τον τράβηξε σαν μαγνήτης και ήθελε οπωσδήποτε να την εντάξει στις ομιλίες του. ΟΥΑΟΥ σκέφτηκε, αυτή η γυναίκα μιλά Ελληνικά καλύτερα και από την Παναρίτηs!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα