Ομορφες γιορτινες μερες..


ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΙΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ / ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στα 65 δισ ???

να σας πω εγω ?? ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ… να χαμε να λεγαμε.

Οπως και την Αξια της Ιδιωτικης Περιουσιας – κατα Μπεννυ- 1 τρισ ευρω !!

Αν μου φερει εναν που θα εδινε 1 τρισ ευρω για το συνολο την Ιδιωτικης Περιουσιας εγω μεσα σε 1 μηνα θα ειχα σβησει το ΧΡΕΟΣ και θα μας εμεναν και τα σπιτια.

Οταν

λεγαμε οτι το “χαρατσι” θα ειναι μονιμο… πολλοι ειχαν αποριες. Υφαρπαγη Ιδιωτικης Περιουσιας, νταβατζιλικι. Ποιος Ακης και ποιος Φερυς η Μιλτιαδης με τα “μεσιτικα γραφεια”… πληρωσαν “χαρατσια” οι πιο πανω? ποσα? θα τα δηλωσουν στις Φορολογικες τους του χρονου??
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ… τοσα ακινητα, επι τοσα μετρα, επι τοσο τιμη ζωνης επι τοσο = τοσα !!

Την εκκλησια την ξεχασαμε ολοι μαζι ?? Δεν θα πληρωσει χαρατσι
στα μη παραγωγικης δραστηριοτητας ακινητα ? ΟΧΙ !! αβαβααα

Οταν συμβει το Πιστωτικο γεγονος #1 = Αποτυχια PSI, τι θα μας πουν?? το Μπεννυ δεν εχει καμια ευθυνη? Δεν ειναι υπολογος ?

Οταν συμβει το Πιστωτικο Γεγονος #2 = Αθετηση Πληρωμων Υποχρεωσεων ΔΕΗ, τι θα μας πει το ΠΑΠΑΚι ? Δεν ειναι υπολογος ? ( παλι !! )

H αυξηση στα τιμολογια ΔΕΗ στο τελος ΑΠΕ απο 1 ε/μβω στα 6 ε/μβω…στα νοικοκυρια θα πανε υπερ Ελληνων και Γερμανων επενδυτων του Ηλιου και του Ανεμου. Λεφτα η ΔΕΗ για να πληρωσει υποχρεωσεις της ΔΕΝ ΕΧΕΙ !! Θα σκασει με κροτο, οπως σκανε οι υποσταθμοι ….

Περασαν νομο ο οποιος δινει το δικαιωμα σε καθε λαθρο να με στειλει εισσαγγελεα εαν Δημοσια εκφραστω εναντιον τους και ζητησω την απομακρυνη τους απο την Πατριδα, με το επιχειρημα εστω.. οτι ειναι υπαιτιοι της αυξησης της εγκληματικοτητας !!!! ΟΜΟΡΦΙΕΣ…!
Αληθεια ο ΦΟΝΙΑΣ του παληκαριου στα Πατησια για την καμερα… ενω πηγαινε στα γεννητουρια της γυναικας του.. που βρισκεται ?? Γνωριζει κανεις? Δε λεω… δε θα με πιστεψετε !!

Οι βρεγμενες υποβρυχιες τσεπες ειναι πολλες και οχι μονο της φεροστααλ. Εχουμε και στα ναυπηγια τα ιδια προσωπα. Οι Γερμανοι ασχολουνται με ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ !! και γνωριζουν ποιος τις πηρε. Δεν ασχολουνται με το ποιος ΠΗΡΕ ΜΙΖΕΣ… κανουν δουλεια τους.. Εμεις τι κανουμε ?? Πληρωνουμε οσα μας λενε οτι χρωσταμε σε Γερμανικες εταιριες ?? το ΠΑΣΟΚ κανει εξωδικαστικους συμβιβασμους ενω το ΠΑΣΟΚ ειναι ΕΝΟΧΟ με τα μπουνια και εχει παρει ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ… και τα ΓΙΔΙΑ του καδρου κανουν αβαβαααα με συνεναιση δοξα και τιμη..!

Ο Τσουκρατος γιατι ειναι εκτος φυλακης ακομη ? Ουτε το ΠΑΣΟΚ τον εχει στειλει μεσα για συκοιφαντικη δυσφημιση, ουτε αυτος το ΠΑΣΟΚ, ουτε η ΝΔ, ουτε ενας αυτεπαγγελτος. Κανεις δεν ασχοληθηκε και με την γραμματεα Μιζοφορακου.. της Τσακαλου με το βιβλιο της !! ΟΥΔΗΣ… τυχαιο ?

Πως συνυπαρχουν ολοι αυτοι μεσα στο σπιτι μας ?

Ποτε θα τους πεταξουμε εξω με τις κλωτσιες ?

τπτ δεν ειναι τυχαιο. Ολα συβαινουν για καποιο λογο. Ολοι εχουν κινητρα. Κανεις δεν εχει καμια ευθυνη, κανεις δεν ελεγχεται για τα αποτελεσματα της “δουλειας” του… και φυσικα ΠΑΝΤΑ θα θελει να μας σωσει ο ιδιος αποτυχημενος ΤΡΑΓΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα