ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ … ΚΟΒΕΤΑΙ.

09:26 11/2/2012 - Πηγή: Olympia
ΕΠΙΣΤΟΛΗ Του Πέτρου Καραγιαννίδη

ΠΡΟΣ Δικαστές

κο Τέντε

κο Κατσηρώδη

κο Σακκά

Ιατρό κο Δ. Αντωνίου

κο Θεοδωράκη Μ.

κο Κασιμάτη

κο Καζάκη

κο Καμμένο

κα Σακοράφα

κο Δημαρά

κο Τράγκα

κο Παυλόπουλο Α.

κο Κουίκ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ … ΚΟΒΕΤΑΙ.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ,

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΡΑ

Αγαπητοί συνέλληνες,

Κατά παράβαση κάθε σχετικού άρθρου του Συντάγματος,

η αντισυνταγματικώς σχηματισθείσα δοτή κυβέρνηση, με την άθροιση των δυνάμεων τριών κομματικών σχηματισμών που τη στήριξαν, ορίζοντας ένα πρωθυπουργό που δεν εκλέχθηκε ποτέ από τον λαό, όπως σαφώς προβλέπει και απαιτεί το Σύνταγμα, επιχειρεί με την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, την παράδοση δηλαδή της χώρας μας στους διεθνείς τοκογλύφους, με την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την αποδοχή του Αγγλικού Δικαίου ως αρμόδιου για την επίλυση των όποιων διαφορών, ώστε να εξασφαλισθεί νομικά ότι δεν επετεύχθη με την πρώτη.

Η προηγούμενη Κυβέρνηση Παπανδρέου, επιχείρησε να «δεσμεύσει» τη χώρα με τον αντισυνταγματικό τρόπο που έδρασε κατά την ΡΙΕ’ συζήτηση στη βουλή (παραβίαση του άρθρου 28.2 που προβλέπει συγκέντρωση 3/5, ήτοι 180 ψήφων, ώστε να τεθεί σε ισχύ ο «νόμος 3845» της 6-5-2010 και την υπογραφή της πρώτης δανειακής συμβάσεως που δεν ήρθε ποτέ στη βουλή, αλλά δεν το πέτυχε.

Η δανειακή σύμβαση υπεγράφει παράνομα μόνο από τον Υπουργό Οικονομικών, χωρίς ποτέ να έχει πάρει τέτοια εξουσιοδότηση από τον Ελληνικό λαό, δια της ψήφου ή άλλου τρόπου, αποστερώντας έτσι από τον τελευταίο τη δυνατότητα να αποφασίσει αυτός για την τύχη του.

Ως τρόπος αντίδρασης, στα όσα παράνομα και αντισυνταγματικά – επί μακρόν – συμβαίνουν και διαταράσσουν το πολιτικό σκηνικό, αλλά που κυρίως οδηγούν στην καταστροφή του κοινωνικού ιστού και την φαλκίδευση κάθε δυναμικής και προοπτικής της χώρας, επέλεξαν ορισμένοι πολιτικοί σχηματισμοί να στηριχθούν στην αδιαμφισβήτητα ορθή – σε πρώτη ματιά – σκέψη της προκήρυξης εθνικών εκλογών.

Με αφορμή όμως τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη «συζήτηση» για την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, από μία μη εκλεγείσα και δοτή κυβέρνηση και την τριμερή (Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε. – Ε.Κ.Τ.), είναι κάτι τέτοιο τελικώς ορθό ;

Διότι αγαπητοί μου συμπατριώτες, με όσα περιγράφονται προηγουμένως, τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου, όσο και η παρούσα «Παπαδήμου», μαζί με τα κόμματα που συμφώνησαν στον σχηματισμό της, δεν συμμορφώθηκαν πουθενά στα προβλεπόμενα άρθρα του Συντάγματος.

Ένα μικρό δείγμα γραφής, αυτής της καθεστωτικής πρακτικής μας δίνει ο πολύς «κος» Βενιζέλος, με την ομιλία του στην αίθουσα της βουλής, σχετικά με την ορθότητα ή το λάθος της απαίτησης συγκέντρωσης των 3/5 του όλου των ψήφων για την κύρωση του α’ μνημονίου. Σελίδες 6750 και 6751 των πρακτικών της ΡΙΕ συζήτησης.

“Το θέμα δεν είναι πόσες ψήφοι αριθμ

Keywords
Τυχαία Θέματα