Ουκ ελάττω παραδώσω…

21:49 2/5/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει Ευρυδίκη Π. Κουρνέτα*

Δικηγόρος

Αγαπητοί Βοιωτοί, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Η Βοιωτία είναι ένας τόπος με ιστορία και παράδοση, ένας τόπος με περήφανους και δυνατούς ανθρώπους, με ανθρώπους του μόχθου, εργαζόμενους, αγρότες, επιχειρηματίες. Αυτόν τον τόπο τον αγαπάμε και θέλουμε να τον δούμε να προοδεύει και όχι να μαραζώνει στην ύφεση και στην κρίση.

Είμαστε σε έναν διαρκή πόλεμο, αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι μόνο η αρχή, είναι μόνο μια μάχη στην οποία όλοι πρέπει να στρατευτούμε, δεν πρέπει να λείπει κανείς.  Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι εχθροί

μας πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δεν μπορούν άλλο να κοροϊδεύουν το λαό.

Ή αυτοί με τις αγορές και τα μνημόνια τους ή ΕΜΕΙΣ.

Σ’ αυτόν τον πόλεμο, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δε θα φοβηθούμε να τα βάλουμε με τους ισχυρούς, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Δε θα φοβηθούμε… γιατί ο λαός μας διακρίθηκε για τα ΟΧΙ του, για τα μεγάλα ΟΧΙ του… έτσι και εμείς πρέπει να πούμε ένα μεγάλο όχι σε αυτούς που έκλεψαν τον ελληνικό λαό, που βύθισαν την χώρα την ύφεση και που θέλησαν να στερήσουν από τους πολίτες την ελπίδα και την προοπτική.

Οι αρχαίοι μας πρόγονοι πριν από κάθε μάχη είχαν μια βασική αρχή, έλεγαν: ουκ ελάττω παραδώσω…

Αυτό είναι λοιπόν αγαπητοί φίλοι, το χρέος μας, να μην παραδώσουμε τίποτα λιγότερο από αυτά που με αίμα και αγώνες κατέκτησε ο ελληνικός λαός.

Θα είμαστε εκεί, στις επάλξεις, στην πρώτη γραμμή, να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και για τα παιδιά μας.

Τόσο στην προσωπική μου ζωή, όσο και στην επαγγελματική, έχω μάθει να παλεύω και να ξεπερνάω τα εμπόδια. Είμαι εδώ, μαζί σας, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για να ενώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια καλύτερη Βοιωτία, για μια πιο αξιοπρεπή Ελλάδα.

Χαμένη μάχη είναι μόνο η μάχη που δε δόθηκε.

Καλό μας αγώνα

και είναι ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Με εκτίμηση

Ευρυδίκη Κουρνέτα

*Υποψήφια Βουλευτής Βοιωτίας με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” -


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα