ΠΕΡΙ ΤΟΥ 2012

18:36 16/4/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Άναξ

Αγαπητή μου Ολυμπιάδα, Χριστός Ανέστη !!

Είναι πλέον ένα πολυσυζητημένο θέμα το 2012. Υπάρχει μυστήριο, παραφιλολογία, τηλεοπτικές εκπομπές, υπάρχουν προφητείες κι επιστημονικές αναλύσεις, υπάρχει σκεπτικισμός και προσμονή, όπως υπάρχει ο σαρκασμός κι η κοροϊδία όλων όσοι δεν πιστεύουν πως θα γίνει κάτι.

Τι είναι τελικά όλος αυτός ο ντόρος για το 2012; Θα γίνει κάτι τελικά ή όλα αυτά είναι απλώς αφελείς προσεγγίσεις;

Η γνώμη μου είναι πως ήδη συμβαίνουν πάρα πολλά,

αν παρακολουθεί και παρατηρεί κάποιος τα μυνήματα και τα σημάδια. Το βιώνουμε στην καθημερινή μας ζωή εδώ και μήνες, χωρίς να το έχουμε καταλάβει.

Το 2012 είναι η χρονιά του φωτός. Άπλετο φως θα πέσει παντού και στα πάντα. Θα φωτίσει κάθε πτυχή του μυαλού μας, θα φωτίσει το νου μας, τις καρδιές μας, το δρόμο μας, θα φωτίσει τις επιλογές μας. Θα ρίξει άπλετο φως και στους εχθρούς μας, ώστε από αφανείς, να γίνουν φανεροί. Θα ρίξει φως στους συμμάχους μας, ώστε να αναγνωρίζουμε ποιοι είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσουν.

Το 2012, είναι επίσης η χρονιά της ταχύτητας. Για όσους το έχουν παρατηρήσει, όλα γίνονται απίστευτα γρήγορα. Οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη με τέτοια ταχύτητα, που μονάχα αυτοί που διαθέτουν μνήμη με συνδιαστικές ικανότητες μπορούν να τα παρακολουθήσουν.

Το 2012 είναι η χρονιά των ανατροπών. Να πάρουμε για παράδειγμα τους πολιτικούς. Από άρχοντες επί ηλιθίων, έχουν καταντήσει να μην μπορούν να κάνουν προεκλογικό αγώνα ή να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, χωρίς κάποιο γιαούρτι να τους να αναθεωρήσουν. Σωστοί περίγελοι. Κοιτάξτε πόσοι επιχειρηματίες από άρχοντες έχουν καταντήσει ζητιάνοι ή στην φυλακή. Κοιτάξτε την ροή των πληροφοριών σε όλα τα επίπεδα.

Το 2012 είναι η χρονιά της συνειδητοποίησης. Ωριμάσαμε σε δύο χρόνια μόλις. Καταλάβαμε πως τόσα χρόνια απλά μας χρησιμοποιούσαν για ψηφοθηρικούς λόγους και μετά μας ξεχνούσαν στην καλύτερη περίπτωση ή μας πετούσαν στον κάλαθο των αχρήστων. Διακρίνω πάντως τον τελευταίο καιρό, πως όλοι λίγο ή πολύ «ξέρουν». Καταλαβαίνουν. Αντιλαμβάνονται. Συνειδητοποιούν. Το σύστημα τρομάζει, μιας κι έχει βασίσει την επιβίωσή του αποκλειστικά και μόνον στο ψέμα.

Άπλετο φως λοιπόν παντού. Στα πάντα. Και ταχύτητα. Απίστευτη ταχύτητα, που επιφέρει ζυμώσεις, ρίξεις κι οριστικές ανατροπές.

Κοιτάξτε τις εξελίξεις μέχρι σήμερα. Κοιτάξτε από που ξεκινήσαμε, που καταλήξαμε και σε πόσο σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν όλα αυτά. Πότε είχαμε ένα κράτος που λειτουργούσε, πολίτες που ανήκαν σε κάποιο από τα «μεγάλα» κόμματα και πότε όλα αυτά μοιάζουν να υπήρχαν στην σφαίρα της φαντασίας μας. Θυμηθείτε πόσα σκάνδαλα έβγαιναν τα παλιά χρόνια καθώς και την διάσταση που έπερναν και πόσα βγαίνουν σήμερα σε μια ώρα μόνο, ενώ ταυτόχρονα σε κανέναν δεν καίγεται καρφί. Τώρα πια, δεν μας κάνει καμία εντύπωση ότι κι αν ακούσουμε. Παρατηρήστε πόσες αλλαγές έχουν γίνει σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Θυμηθείτε πως κάποιος συνάνθρωπός μας, πήγε ένα πρωί πριν λίγες μέρες στην πλατεία Συ

Keywords
Τυχαία Θέματα