Πικρή δικαίωση

Γράφει ο Σπύρος Σταματόπουλος

Συνταγματάρχης ε.α

Πρώην Γραμματέας Οργανωτικού ΛΑΟΣ*

Την κρίσιμη στιγμή όπου το πολιτικό σύστημα κινδυνεύει από άμεση κατάρρευση, οι μάσκες της δήθεν διαφορετικής  αντιπαράθεσης έπεσαν και αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα και το τι επεδίωκαν, ένα κόμμα  το οποίο χρησιμοποιεί στην ονομασία του τη λέξη ΛΑΪΚΟΣ και θέλει ως τέτοιο να αναγνωρίζεται από τους έλληνες και τις ελληνίδες, αλλά παράλληλα και να παρουσιάζεται ως υπέρμαχος των εθνικών συμφερόντων, δεν  συνασπίζεται ποτέ με το σύστημα, αλλά δράττεται της ευκαιρίας και έχοντας σύμμαχο το λαό, τον οποίο

το υπάρχον παλαιοπολιτικό σύστημα  γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, προχωρεί μαζί του στην ολοκλήρωση των υποσχέσεών του και του προγράμματός του, χωρίς συμβιβασμούς και άλλες σκοπιμότητες. Δεν συμμετέχει στη συμπαιγνία τρομοκράτησης των πολιτών. Μοναδικός του στόχος πρέπει να είναι και να επιμένει στην υλοποίησή του, το σύνθημα  «Ρήξη και Ανατροπή» όπως ευαγγελιζόταν και υποσχόταν ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και που με αυτό στερεώθηκε και εγκαθιδρύθηκε στις ψυχές των ελλήνων πατριωτών. Ρήξη με τα τζάκια και την οικογενειοκρατία για την ανατροπή του σάπιου, διεφθαρμένου και προδοτικού πολιτικού κατεστημένου. Δεν δίνει αμνηστία, δεν υποκύπτει σε εκβιαστικά διλήμματα αλλά αντιστέκεται και δεν ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής, εν προκειμένω κάποιων υπουργείων. Αντ’ αυτού ο ΛΑΟΣ σήμερα συμμετέχει στην δήθεν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, η οποία ως στόχο έχει την διάσωση και διαιώνιση του υπάρχοντος πολιτικού κατεστημένου, υπεύθυνου για την καταστρεπτική πορεία της χώρας οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά. Δυστυχώς επαληθεύτηκα σε όλα όσα έγραφα προ 20 μηνών σε επιστολή μου προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ την οποία και σας παραθέτω με την ελπίδα ότι δεν θα επαληθευτώ και ως προς την μείωση της Εθνικής μας κυριαρχίας. Κύριε Καρατζαφέρη, υπήρξατε φαινόμενο στον πολιτικό βίο της χώρας και παραμένετε φαινόμενο, αλλά αυτή τη φορά θλιβερό!

Προς: Πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ. Αθήνα, 10 Μαρτίου 2010

Κοιν: Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής

Κύριε Γ. Καρατζαφέρη,

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε αναθέτοντάς μου συνεχώς από το 2007 μέχρι σήμερα πάντα κρίσιμες θέσεις στον κομματικό ιστό του ΛΑΟΣ.

Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκα σκληρά προκειμένου να υλοποιήσω το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του κόμματός μας προς τον ελληνικό λαό για ρήξη και ανατροπή του προδοτικού πολιτικού κατεστημένου.

Είμαι δε περήφανος για το έργο και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στα πόστα τα οποία υπηρέτησα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πληγεί η αξιοπιστία του κόμματος αφού σε συνθήκες ηθικής, πολιτικής και εθνικής παρακμής, επικράτησης συγκεκριμένων πολιτικό-επιχειρηματικών ομάδων και οικογενειών οι οποίες δρουν εις βάρος του ελληνικού λαού, ιδίως των ασθενέστερων τάξεων, και του εθνικού συμφέροντος αλλά και των ενδεχόμενων κοινωνικών αναταραχών, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ο οποίος ευαγγελιζόταν και διακήρυττε ότι θα έκανε την ρήξη και τη

Keywords
Τυχαία Θέματα