Πληρώνετε τράπεζες από τις συντάξεις που κόβετε;

The bondholder

Το είχαμε γράψει πριν 2 εβδομάδες. Η Black Rock τραβά τα μαλλιά της μετά τους ελέγχους που κάνουν στις Ελληνικές Τράπεζες. Το κόστους 30 δις.

Το κόστος εμείς το Πληρώνουμε.  Εμείς πληρώνουμε με τα χαράτσια , τις κομμένες συντάξεις, τα σχολειά χωρίς θέρμανση, τα κλειστά μαγαζιά κτλ.

Γιατί

δεν τα ζητούν από τα μεγάλα στελέχη που με την ανικανότητα τους και με δόλο έχασαν τα λεφτά. Γιατί δεν βάζουν τους μετόχους να πληρώσουν την επιλογή στελεχών που έκαναν. Γιατί να το πληρώσουμε Εμείς;

Αν οι τράπεζες ήταν μια άλλη επιχείρηση θα έμπαιναν στο άρθρο 99. Τι κάνει τις τράπεζες διαφορετικές από άλλες περιπτώσεις; Θα χαθούν οι καταθέσεις; Ετσι και αλλιώς τις χάνουμε με τα χαράτσια.

ΥΠ θέλω να απαντήσω σε ένα σχόλιο από ένα άλλο άρθρο.

Γιατί γράφω από αεροδρόμια; Ταξιδεύω συνεχώς διότι μετά από μια θητεία σε μεγάλη δημόσια επιχείρηση στην Ελλάδα με απόρριψε το «σύστημα». Κάποτε θα πω το γιατί. Όμως  επειδή θέλω τα παιδιά μου να έχουν την Ελληνική Παιδεία έμεινα και μένω στην Ελλάδα. Δουλεύω στο εξωτερικό μετά από τρία χρόνια ανεργίας λόγο ότι όλες οι πόρτες στην Ελλάδα ήταν και είναι κλειστές. Είμαι μέλος διοικητικών συμβουλίων σε 7 εταιρείες  και σύμβουλος πολλών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα