Πολιτισμικη αξια με συμβολισμο το Ευρο2012

16:23 22/6/2012 - Πηγή: Olympia
Φιλοι,
Eυχομαι μαζι με ολους τους Ελληνες καλη και μεγαλη επιτυχια στην Εθνικη Ελλαδας.Ο αγωνας ειναι και παραμενει ενα παιχνιδι ωστοσο πολλοι δινουν συμβολικο χαρακτηρα.Για το παιχνιδι λοιπον… ο καλυτερος με το μεγαλυτερο
παθος με την καλυτερη στρατηγικη με τις καλυτερες φασεις και το ομορφοτερο θεαμα να δικαιωσει τις προσδοκιες ολων των φιλαθλων και φιλων του ποδοσφαιρου!!Για το συμβολισμο ….ειναι μια ακομη μαχη για τους Ελληνες! η ιστορια μας εχει να παρουσιασει πολλα παραδειγματα μαχων με αυταπαρνηση και αυτοθυσια με ηθος και Ελληνικο φιλοτιμο.Η Ιστορια μας το DNA του πολιτισμου μας -που καποιοι προσπαθησαν να αποδομησουν- ειναι ταυτισμενη με μαχες & αγωνες. Παντα εναντια σε ισχυροτερους!
Ομως αυτο ποτε δεν μας εμποδισε να αντισταθουμε και να ανατρεψουμε τις κατεστημενες ισορροπιες εποχων. Αυτο μαζι με πολλα αλλα σημαντικα σημαινει Ελληνας!!Η υπερηφανεια και το ηθος δεν μετριεται με χρηματα ουτε “ξεβαφει” με  Εuro κολπα και ΔΝΤ .
Σκεφτηται…Το μυνημα της Ελληνικης συγχρονης αντιστασης που παρουσιαζεται μεσω μιας απο τις σημαντικοτερες πολιτισμικες αξιες που γεννηθηκε στην Ελλδα τον αθλητισμο!Δεν ειναι τυχαιο λοιπον οτι για σημερα το βραδυ ενας τετοιος  συμβολισμος- μεταφορικα της αναμετρησης/ αγωνα  αντηχει σε ολο τον κοσμο.
Αυτο αναδυκνυει για μια ακομα φορα το ποσο σπουδαιο ειναι να αντιστεκεσαι να εισαι Ελληνας!!
Εχουμε ηδη κερδισει!  Με εκτιμησηΚωνσταντινος
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα