Πόσα επιτέλους πληρώνει ο ΟΠΑΠ ενοίκιο στο κτίριο του κυρίου Συγγελίδη; Ζει ο βασιλιάς Σημίτης;

18:53 5/11/2012 - Πηγή: Olympia
Εδώ και έναν χρόνο όπως αποκάλυψε ο κύριος Χ. Ιωάννου στην Ελευθεροτυπία, στον ΟΠΑΠ ξεκίνησαν να αναζητούν νέο κτίριο, διότι το υφιστάμενο στο Περιστέρι, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Γ. Συγγελίδη, δεν ικανοποιεί τις ανάγκες.Οταν όμως η επιτροπή που ανέλαβε το έργο της επιλογής κατέληξε σε δύο κτίρια, το ένα μάλιστα διαθέσιμο, σύγχρονο και
κυρίως δημόσιο, τότε ως εκ θαύματος εμφανίστηκαν εισηγήσεις παραμονής στο υφιστάμενο κτίριο, διότι ο ιδιοκτήτης έριξε το ενοίκιο.Αλλά το ερώτημα είναι: Αρκεί αυτό, για να υπαναχωρήσει η διοίκηση; Και γιατί να μην καταλήξουν τα ενοίκια στο δημόσιο ταμείο;Το ερώτημα του αρθρογράφου όχι μόνο δεν έχει απαντηθεί, αλλά ο ΟΠΑΠ παραμένει εκεί με το “μειωμένο” ενοίκιο να κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό.Μα πόσο “μειωμένο” μπορεί να είναι; Οι φήμες για το προγενέστερο ενοίκιο έκαναν λόγο για ένα αστρονομικό ποσό, για πολλά εκατομμύρια τον χρόνο! Δηλαδή σε 10 χρόνια από το ενοίκιο του ΟΠΑΠ και μόνο, θα μπορούσε να γλιτώσει ο ΕΟΠΠΥ!

Το θέμα μάλιστα είχε στηλιτεύσει και ο κ. Κίμων Κλωνάρης, εξουσιοδοτημένος πράκτορας του οργανισμού και τον έβγαλαν… κομμουνιστή! Έλεγε συγκεκριμένα στην τότε διοίκηση:

“Το ίδιο και με την καταγγελία μου για το σκάνδαλο ενοικίασης του κτιρίου που στεγάζεστε ακόμη και σήμερα. Όχι τόσο για το προφανές του σκανδαλώδους μισθώματος και τη μη εκπλήρωση του όρου της απόστασης 200 μέτρων από σταθμό υψηλής κυκλοφορίας (σήμερα η ΟΠΑΠ έχει λεωφορεία και οδηγούς, για να πηγαίνουν τους υπαλλήλους στο Μετρό!). Αλλά γιατί και ο πιο αδαής γνωρίζει πως το Μηχανογραφικό της εταιρίας ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ, όταν στηθεί, κι αυτό εύλογα σημαίνει πως η ΟΠΑΠ πρέπει να ΑΓΟΡΑΣΕΙ δικό της ακίνητο για να εγκατασταθεί το νέο μηχανογραφικό μια και καλή, μόλις αγοραστεί με τον διαγωνισμό που τρέχει, αλλιώς θα είναι έρμαιο εκβιασμών του κάθε μισθωτή. Το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ με κατηγόρησε τότε, ότι η καταγγελία μου ήταν ορμώμενη από …κομμουνιστικό μένος ενάντια στη …Μιλένα Αποστολάκη του ΠΑΣΟΚ! (τ. Σύζυγο του ιδιοκτήτη του κτιρίου)”!

Σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα παραμένει. Πόσα πληρώνει ο ΟΠΑΠ για το φανταστικό αυτό κτίριο;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα