Που είναι τώρα ο Γερουλάνος;

11:12 15/3/2012 - Πηγή: Olympia

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Το έχω γράψει επανειλημμένα, αν κάτι φταίει που έχουμε φτάσει ως εδώ, αυτό είναι η ελαφρότητα αντιμετώπισης διαφόρων θεμάτων , τα οποία βλέπομαι ως μη μείζονα.
Άλλες πάλι φορές στρουθοκαμηλίζουμε, παριστάνοντας τους ανώτερους πνευματικά, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσουμε την ρεαλιστική πραγματικότητα την οποία δεν είμαστε άξιοι να διαχειριστούμε.
Ασφαλώς, και δεν είναι δουλειά του Γερουλάνου να φυλάσσει ο ίδιος το μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας,

ασφαλώς και δεν θα πάει ο Παπουτσής στο πεζοδρόμιο να κυνηγά τους κλέφτες, ασφαλώς και δεν είναι δουλειά του Πάγκαλου να κρατάει την σημαία στα Ίμια, ασφαλώς και δεν είναι δουλειά του Πρωθυπουργού να κρατά το λογιστήριο του Κράτους,
ούτε να ελέγχει τις προμήθειες του ΙΚΑ.
Όμως, δεν μπορείς να παραμένεις υπουργός, αν δεν είσαι σε θέση να οργανώσεις την φύλαξη του μουσείου της αρχαίας Ολυμπίας.
Δεν μπορείς να είσαι υπουργός δημόσιας τάξεως, όταν δεν μπορείς να εξασφαλίσεις το ασφαλές περπάτημα πάνω στο πεζοδρόμιο.
Τέλος δεν μπορείς να παραμένεις πρωθυπουργός, όταν δεν μπορείς να σταματήσεις τις σπατάλες του ΙΚΑ, ή την εποπτεία του λογιστηρίου του Κράτους.
Ορθός έφυγε ο Παπουτσής, ορθός τα παράτησε ο Παπανδρέου, και λάθος που δεν παραιτήθηκε ο Γερουλάνος.
Αυτά, δεν είναι περιττά, είναι ουσία, γιατί έτσι αναγκάζονται οι επόμενοι να γίνονται καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι.
Τώρα, έχει επικρατήσει παντού, το δεν βαριέσαι αδελφέ.
Η ελαφρότητα, που έχει καταντήσει κόλακας, και τρώει την αξιοπιστία και την ευθύνη .


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα