Που μας πηγαίνουν;

Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός

Προσπαθούν οι κυβερνήσεις να βγάλουν τη χώρα από τα οικονομικά αδιέξοδα; Στόχος τους είναι η ευημερία των Ελλήνων, η δημιουργία ενός Κράτους ανεξάρτητου, ελεύθερου;

Παρουσιάζουμε ορισμένα αναμφισβήτητα στοιχεία που δείχνουν που βαδίζει η χώρα μας και που δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά για τις θέσεις αλλά και την τακτική που ακολούθησαν και ακολουθούν οι πολιτικοί μας..

Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή της ΕΛ.ΣΤΑΤ. το 2011, ο πληθυσμός της χώρας ανέρχεται σε 9.903.268

Το

2009 ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ πρέσβυς ε.τ. Ιωάννης Κοραντής υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι ο συνολικός αριθμός των νομιμοποιημένων και παράνομων μεταναστών στην χώρα ανερχόταν σε 1.800.000 άτομα εκ των οποίων μόνο 600.000 είχαν συμμετάσχει στις διαδικασίες εκ των υστέρων νομιμοποίησης. (Athens News, 28/9/2009)

Πιο πρόσφατα, πηγές από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ανέβαζαν τον αριθμό στα 2.300.000 (Ελευθεροτυπία, 22/9/2011).

Με απλούς υπολογισμούς, οι μετανάστες στην Ελλάδα αποτελούν περίπου το 20% του πληθυσμού της! Αριθμός τρομακτικός και με ολέθριες συνέπειες για την εθνική μας ταυτότητα αλλά και για την κατεστραμμένη οικονομία μας.

Αξιοπρόσεκτο σημείο αποτελεί το γεγονός ότι, περίπου το 80% των μεταναστών βρίσκεται σε εργάσιμη ηλικία (15-64), ποσοστό που έρχεται σε αντίθεση µε το 68% του Ελληνικού πληθυσμού. Η ειδοποιός διαφορά µε τον Ελληνικό πληθυσμό είναι η παρουσία περισσότερων Ελλήνων ηλικιωμένων. Επιπλέον, ο αλλοδαπός πληθυσμό παρουσιάζει μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών σε σχέση µε τον ελληνικό (17% για τους αλλοδαπούς και 15% για τους Έλληνες).

Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ οι μετανάστες στην Ελλάδα θα φθάσουν τα 4,2 εκατομμύρια εντός της προσεχούς εξαετίας εάν συνεχισθεί ο σημερινός αριθμός αφίξεων και η σοβούσα πολιτική κρίση στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Σε περίπτωση γενικευμένης σύρραξης στη Συρία εκτιμάται ότι 50.000 Σύροι θα διοχετευθούν μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό είναι και το στοιχείο ότι η Ελλάδα, εξαιτίας μιας σειράς εσφαλμένων πολιτικών χειρισμών (;;;), με πρώτη και βασικότερη τον ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 343/2003, γνωστό ως «Δουβλίνο ΙΙ», έχει μετατραπεί σε ευρωπαϊκή «χωματερή παράνομων μεταναστών».

Πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν μια φιλόξενη χώρα, μια χώρα που αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους, χωρίς φυλετικές διακρίσεις. Όλους, εκτός από τον Οτσαλάν φυσικά, που η επίσημη κυβέρνηση Σημίτη τον παρέδωσε στα χέρια των Τούρκων ξεφτιλίζοντας διεθνώς τη χώρα μας. Ας δούμε πιο είναι το σωστό. Να καταστρέφουμε τη χώρα μας και τους πολίτες της ή να έχουμε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, τόπο εξυπηρέτησης ξένων και ύποπτων συμφερόντων;

Εκτός από το γεγονός της αλλοίωσης της σύνθεσης του πληθυσμού της χώρας με ότι αυτό συνεπάγεται έχουμε και τις πιο κάτω απώλειες.

Ενώ κόβονται ή μειώνονται τα επιδόματα του ταμείου ανεργίας και άλλα που λαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες η ίδια η κυβέρνηση παραδέχεται ότι δίνει 11 διαφορετικά επιδόματ

Keywords
Τυχαία Θέματα