ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008 ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΑΘΗΝΑ…

17:22 13/2/2012 - Πηγή: Olympia

Από αναγνώστη που μάζεψε και τις δηλώσεις των τότε “δικαστων Ντρεντ”…

Σήμερα φταίνε οι «κουκουλοφόροι».  Τότε έφταιγαν η κυβέρνηση της πυρκαγιάς, η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και ο  Παυλόπουλος.  Δυστυχώς αυτά δεν τα έλεγαν μόνο ΠΑΣΟΚ και «νταβατζήδες».  Τα ‘λεγαν και κάποια «καλόπαιδα» της Νέας Δημοκρατίας. Όρα Φωτεινή Πιπιλή και ιδίως Πάνος Παναγιωτόπουλος, τότε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος κραύγαζε στο κεντρικό δελτίο του MEGA, το βράδυ

με τις φωτιές στη Σταδίου: «Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Πρέπει ν’ αναζητηθούν ευθύνες εκεί που υπάρχουν»!! Δηλαδή στην κυβέρνηση Καραμανλή! Τα καταφέρατε βρε παιδιά εντέλει, τον ρίξατε και ήλθε το κελεπούρι που χθες δικαιώσατε με την ψήφο σας…

Ημ. Δημοσίευσης : 08/12/2008 01:00
8/12/2008
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , Δήλωση, Πρόεδρος
ΔΗΛΩΣΗ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Η χώρα δεν διαθέτει κυβέρνηση.
Το χάος που επικρατεί και η πολύπλευρη κρίση είναι αποτέλεσμα των επιλογών και των παραλείψεών της.
Η κυβέρνηση έχει γίνει επικίνδυνη για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Την δημοκρατική λύση θα δώσει ο λαός.
Ενάντια στη βία, για μια ανθρώπινη κοινωνία.

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/872c44a7-8fdf-4305-85c7-e171a6a30712

Ημ. Δημοσίευσης : 08/12/2008 01:00
ΑΘΗΝΑΙΩΝ , 8/12/2008
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , Δήλωση, Πρόεδρος
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
……
Φτάνει πια.
Φτάνει πια με αυτή την κυβέρνηση, που αρνείται παντού ν’ αναλάβει τις ευθύνες της. Που ασχολείται με τα δικά της, ιδιοτελή συμφέροντα, αλλά δεν προστατεύει τη νεολαία, τις περιουσίες, τους πολίτες.
Φτάνει πια με αυτή την κυβέρνηση, που δεν κατανοεί τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, του τόπου, της πατρίδας.
Φτάνει πια με αυτή την κυβέρνηση, που το μόνο που εγγυάται είναι ένα χειρότερο αύριο, με συνέχεια της βίας και της αυθαιρεσίας, της ανομίας και της ατιμωρησίας, της ανέχειας.
Φτάνει πια με αυτήν την κυβέρνηση, που ανέχεται την κάθε εξουσία να αυθαιρετεί, να καταπατά τα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό που οφείλουμε στον πολίτη.
Δεν αρκεί να μιλήσουμε για την αυτονόητη απόδοση δικαιοσύνης. Ούτε αρκεί η αυτονόητη αποκατάσταση των ζημιών. Η αποζημίωση όσων έχασαν τις περιουσίες τους. Ούτε είναι ώρα να αντιμετωπίσουμε με μικροκομματικές αντιλήψεις αυτή την κρίση. Και σίγουρα, δεν είναι ώρα να εκμεταλλευθούμε τον φόβο.
……….
Να γνωρίζει η νέα γενιά, να γνωρίζει η κοινωνία ότι, η Πολιτεία είναι κοντά τους, ότι νοιάζεται. Μια Πολιτεία, που θα λέει «νοιάζομαι για σένα, προασπίζομαι τα δικαιώματά σου». Και θα το αποδεικνύει και στην πράξη.
Είναι ώρα να απορρίψουμε κατηγορηματικά αυτή την αντίληψη της βίας και της αυθαιρεσίας στη χώρα μας, απ’ όπου και αν προέρχεται. Με πρώτη ευθύνη αυτήν της Πολιτείας.

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/4b186e0d-0fbb-4f39-ba32-83d7c951e646

Ημ. Δημοσίευσης : 09/12/2008 01:00
ΑΘΗΝΑΙΩΝ , 9/12/200

Keywords
Τυχαία Θέματα