Προκλητικό πρωτοσέλιδο Ελληνικής εφημερίδας. Ζητά αλλαγή συνόρων, παρά τις συνθήκες που έχει υπογράψει το Ελληνικό κράτος.

12:11 5/1/2012 - Πηγή: Olympia

Με ένα προκλητικό πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα “Στόχος” οξύνει τα πνεύματα στο θέμα των συζητήσεων για την ονομασία των Σκοπίων, αφού για πρώτη φορά αποδέχεται ευθέως το δικαίωμα επέκτασης της ονομασίας “Μακεδονία” εκτός των Ελληνικών συνόρων.

Τέτοιο θέμα βεβαίως δεν είχε τεθεί ποτέ επίσημα από το Ελληνικό κράτος και αποτελεί παράβαση των συνθηκών βάσει των οποίων καθορίστηκαν τα σύνορα στα Βαλκάνια.

Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει τις διαφωνίες τους για το πως παρά την εγκληματική δραστηριότητα

των Σκοπιανών στο πλευρό των Ναζί, αυτό το κράτος παρέμεινε υπό την κατοχή τους, αλλά αυτά τα θέματα είναι πλέον θεσμικά και κατοχυρωμένα από τις συνθήκες. Ακόμα και αν αυτές υπεγράφησαν από φιλοναζιστές Έλληνες πολιτικούς.

Οπότε τα δικαιώματα των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια πρέπει να υπερασπίζονται μέσω της διπλωματίας και όχι με τα τανκς. Επίσης θεωρούμε αδύνατο να αποδεχτούν οι Σκοπιανοί την ονομασία “Μακεδονία” υπό τον όρο εθελουσίας ενσωμάτωσης της χώρας που κατέχουν,  στην Ελλάδα.

Ας έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Παπαδήμου αφού τόσο ο κύριος Αβραμόπουλος όσο και ο κύριος Δήμας μαζί με τον υπερευαίσθητο Γιώργο Καρατζαφέρη, αποτελούν εγγύηση για την εξωτερική μας πολιτική.

Γεράσιμος Τρολλίδης.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα