Προβοκάτσια ετοιμάζει ο Νταβούτουγλου στη Συρία

18:17 29/9/2012 - Πηγή: Olympia

Το που το πάει ο Γενίτσαρος είναι πλέον γνωστό ,το πώς θα γίνει ψάχνει …Το που πάει να μπλέξει όμως μάλλον δεν το έχει καταλάβει …Απλώς προετοιμάζει από τώρα τους Ευρωπαίους γιατί από τους Αμερικανούς την εντολή την έχει ήδη πάρει…Ο Ερντογάν αν και το κατάλαβε

θα προσπαθήσει να βάλει ανάχωμα, αλλά πρώτα θέλει να έχει τα νώτα του καλυμμένα ..Τον Οτσαλάν όμως Αχμέτ δεν τον ακούνε οι νέες κεφαλές του PKK και εσύ πας να μπλέξεις άσκημα !
Για ρίσκο μιλάει ο Αχμέτ ,αλλά ώς γνήσιος κουτοπόνηρος ανατολίτης το προετοιμάζει για να μην υπάρχουν

αντιδράσεις ,αλλά και να καμφθεί μια χλιαρή αντίδραση των Ευρωπαίων …
Αλλά με το PKK στις πλάτες του τα στρατεύματα που πάνε δημιουργήσουν τη ζώνη μέσα στη Συρία ,γιατί αυτό εννοεί ο Αχμέτ υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν σε δυο πυρά …Ετοιμάζει προβοκάτσια ίσως και η βολή πυροβολικού στον Τούρκικο τομέα από την άλλη πλευρά των Συνόρων σήμερα μπορεί να μην ήταν τυχαίο !
Γιατί όταν ακούς τον Αχμέτ να μιλάει για τους Μισθοφόρους ώς αθώους πολίτες …Βρωμάει και μάλιστα σαν Τούρκικη ”λαδιά”
Βετεράνος

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου «τραβάει το σχοινί» στην υπόθεση της Συρίας και μιλά ακόμα και για «ρίσκο πολέμου» με τη γειτονική χώρα.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στη συνέντευξη του στο BBC υποστήριξε πως πρέπει να δημιουργηθεί ζώνη ασφαλείας εντός της Συρίας για να μπορούν να μένουν οι πρόσφυγες.
«Για να μπορέσουμε να στείλουμε βοήθεια στους χιλιάδες ανθρώπους που στέλνονται μετα βίας στην προσφυγιά, θα μπορούσε να παρθεί ακόμη και το ρίσκο πολέμου» δήλωσε ο Νταβούτογλου προκαλώντας μεγάλα ερωτηματικά για την πολιτική της Άγκυρας.
Ο Νταβούτογλου υποστήριξε επίσης πως η δημιουργία «ουδέτερης ζώνης» εντός της Συρίας θα είναι ένα ισχυρό μήνυμα προς τον Άσαντ για να «σταματήσει να σκοτώνει αθώους πολίτες».


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα