Σε απόγνωση οι 450 πενταμηνίτες του Δήμου Πατρέων

Από την Ευτυχία Λαμπροπούλου

Μπορεί να βρίσκονται σε απόγνωση 450 άτομα που δούλεψαν με συμβάσεις στο Δήμο Πατρέων με φορέα υλοποίησης προγράμματος την ΜΚΟ- ΚΜΟΠ, καθότι δεν έχουν πληρωθεί ακόμα. Όμως η ΜΚΟ- ΚΜΟΠ με την στάση της δείχνει σα να μην την αφορά που αυτοί οι άνθρωποι δεν θα κάνουν γιορτές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ η μη καταβολή των χρημάτων οφείλεται στην

αδράνεια που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα το ΚΜΟΠ καθώς τα έγγραφα των εργαζομένων βρίσκονται
ακόμα στον τομέα διαχείρισης του Υπουργείου Εργασίας ενώ το ΚΜΟΠ έχει κληθεί να πάει να παραλάβει τον φάκελο και να τον πάει στο Τμήμα οικονομικού, έτσι ώστε να κοπεί το κονδύλι όμως τα στελέχη του ΚΜΟΠ στην Αθήνα αν και έχουν ειδοποιηθεί εδώ και τρεις μέρες για τις περαιτέρω διαδικασίες επιδεικνύουν παντελή αδιαφορία.

Μάλιστα η αδιάφορη στάση και συμπεριφορά των στελεχών του ΚΜΟΠ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που να εκνευρίσει ακόμα και υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εργασίας τα οποία μιλούν για πρωτοφανή αδιαφορία από πλευράς των ΚΜΟΠ. Ενώ κάλεσαν ακόμη και τους ενδιαφερομένους να επικοινωνήσουν με το ΚΜΟΠ και να τους επιβάλουν να κινήσουν τις διαδικασίες λέγοντας χαρακτηριστικά Ενώ συνέχισαν λέγοντας

Σημασία έχει με τους ρυθμούς που γίνονται αυτές οι διαδικασίες αν δεν επισπευσθούν οι διαδικασίες και δεν ενεργοποιηθεί το ΚΜΟΠ τα δεδουλευμένα τους θα τα λάβουν από την νέα Χρονιά οι άνεργοι πλέον πρώην εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων.


Keywords
Τυχαία Θέματα