Σεντόνια νοσοκομείου… για κουκέτες καραβιών

Τελικά πάτος στο βαρέλι του ΠΓΝΠ δεν βλέπουμε να τοποθετείτε, σύμφωνα με πληροφορίες ενώ είχε ανατεθεί σε εταιρία η κατασκευή ιματισμού συγκεκριμένα σεντονιών τριών μέτρων στην πορεία η παραγγελία άλλαξε και τα σεντόνια στενέψανε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας για να ανατεθεί στην εταιρία η κατασκευή ιματισμού, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΓΝΠ ορίστηκαν τρείς επιτροπές, η επιτροπή προδιαγραφών, αξιολόγησης και παραλαβής. Η επιτροπή προδιαγραφών κάτω


από τις συμβουλές της πλέον αρμόδιας που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Δ/ντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας αποφάσισε πως πρέπει τα σεντόνια που θα κατασκευαστούν να είναι τρία μέτρα. Έλα όμως που κάποιοι άλλοι είχαν αντίθετη άποψη παρεμβαίνοντος στο έργο της επιτροπής προδιαγραφών χωρίς να την ενημερώσουν άλλαξαν την παραγγελία από τα τρία μέτρα που θα ήταν το κάθε σεντόνι τη μετέτρεψαν στα 2.70.
Όταν δε ήρθε η ώρα να παραλάβει τον ιματισμό η επιτροπή παραλαβής διαπίστωσε πως τα σεντόνια δεν ήταν τρία μέτρα όπως αρχικά είχαν αποφασίσει αλλά έλειπε σκουτί όπως έλεγαν και οι παλιοί. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να μην δεχτούν την παρτίδα αυτή μιας και δεν πληρούσε τις προδιαγραφές.

Αυτό βέβαια δεν άρεσε σε μεγαλοστέλεχος της Διοικητικής Υπηρεσίας όπου έκανε απέλπιδες προσπάθειες έτσι ώστε πάση θυσία να παραλάβουν τον ιματισμό. Πάνω στον πανικό του έχασε τον έλεγχο και απευθυνόμενος προς τα μέλη της επιτροπής παραλαβής τους είπε: …σας απαγορεύω να μιλάτε με την Δ/ντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Πάντως σ αυτό εδώ το σημείο γεννώνται εύλογα ερωτηματικά
Γιατί όσο ήταν προϊσταμένη στο τμήμα Ιματισμού η κια Σασάλου τέτοια φαινόμενα δεν είχαν παρατηρηθεί και όλα λειτουργούσαν άψογα;
Γιατί έδιωξαν κακήν κακώς από τον τμήμα Ιματισμού τον αποθηκάριο ο οποίος ήταν απόφοιτος ΠΕ για να τοποθετήσουν στην θέση του κάποιον απόφοιτο ΥΕ; ( όπως έχει αναφερθεί παλαιότερη δημοσιογραφική έρευνα για το ΠΓΝΠ)

Τι ρόλο μπορεί να παίζουν τα παραπάνω σχετικά με τα ταξίδια που κατά καιρούς κάνουν οι ιματισμοί των νοσοκομείων;

Δημοσιεύματα τόσο του Αθηναϊκού όσο και του τοπικού τύπου έχουν κάνει λόγο για ιματισμό των νοσοκομείων που ενώ προοριζόταν για τα νοσηλευτικά ιδρύματα βρέθηκε στις κουκέτες των καραβιών.

Μήπως λοιπόν ο εν λόγω Ιματισμός δεν προοριζόταν γι αυτό που αρχικά είχε καθοριστεί αλλά για να ταξιδεύει μιας και οι κουκέτες των καραβιών δεν χρειάζονται τριών μέτρων σεντόνια αλλά λιγότερο;

Αναγνώστης


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα