Σφάζονται μεταξύ τους στο ΠΑΣΟΚ! Τζουμάκας για Βενιζέλο, Λοβέρδο και Διαμαντοπούλου: «Είναι όλοι αυτοί ΠΑΣΟΚ;»

10:56 1/12/2011 - Πηγή: Olympia

Αφού τα λένε μόνοι τους εμείς δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε.

Ο πρώην υπουργός, Στέφανος Τζουμάκας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Metro”, απόρησε για το αν οι Ευ. Βενιζέλος, Α. Λοβέρδος και Ά. Διαμαντοπούλου είναι ΠΑΣΟΚ!

“Οι δύο έχουν έρθει από άλλα κόμματα στο ΠΑΣΟΚ, η παράταξη επομένως και το ζήτημα της

ηγεσίας της είναι υπόθεση, πρώτα και κύρια, των λαϊκών δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ. Είναι υπόθεση των μελών και στελεχών του, αυτών που δεν έχουν εργασία ή ζουν σε καθεστώς εργασιακής επισφάλειας, που μειώθηκε το εισόδημά τους, είναι υπόθεση του εργαζομένου, του αγρότη, του μισθωτού, του αυτοαπασχολούμενου, του ελεύθερου επαγγελματία, του σπουδαστή, κάθε νέου και νέας. Το κεντρικό ζήτημα δεν είναι τα πρόσωπα. Η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ δεν αφορά μια “πασαρέλα” πολιτικών προσώπων. Για το ΠΑΣΟΚ τίθεται θέμα συγκρότησης ενός αντι-νεοφιλελευθέρου σχεδίου, που θα αποτελέσει τη βάση για το προεκλογικό του πρόγραμμα”.

Η συνέντευξη αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού περιγράφει ως “πολιτική εκτροπή” και “κοινοβουλευτικό πραξικόπημα” τη συγκρότηση της συγκυβέρνησης.

Μάλιστα, καταγγέλλει ότι υπάρχουν και διαπλεκόμενοι πολιτικοί από το ΠΑΣΟΚ (απαπαπα δεν γίνονται αυτά) και λειτούργησαν ως προπομπός για να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, κάτι που όπως λέει αποτελούσε σχέδιο των τραπεζιτών, του παρασιτικού κεφαλαίου και των ιδιοκτητών ΜΜΕ. (Ε τώρα μας άφησε άφωνους. Γίνονται αυτά;)

Οι πιο ανυπόληπτοι πολιτικοί σήμερα είναι αυτοί που τους χρησιμοποιούν οι επιχειρηματίες και οι καναλάρχες για τους σκοπούς τους και τους προβάλλουν διαρκώς τα δελτία των 8.

Η κυβέρνηση Παπαδήμου θα είναι μεν παρένθεση, αλλά οι κύκλοι αυτοί επιδιώκουν να αποτελέσει μονιμότητα το «μνημονιακό συγκρότημα», πράγμα που θα οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στην αντιδραστική οπισθοδρόμηση, στο “στραγγάλισμα” κάθε τι δημοκρατικού και προοδευτικού στο ιδεολογικό και πολιτικό πεδίο, σε εκτεταμένη φτωχοποίηση της χώρας, σε ανεργία και διαρκή ύφεση”.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα