ΣΟΚ! Η επανάσταση των μηχανών είναι γεγονός. Πρώτος στόχος ο …Ανδρέας Λυκουρέντζος!

21:11 2/1/2012 - Πηγή: Olympia

Θυμάστε το φιάσκο με τους “αυθόρμητους αναγνώστες” που έστελναν κάποιες εκατοντάδες σπαμ στα blogs για να υπερασπίσουν την επιλογή του …λαοπρόβλητου ηγέτη Γεωργίου Α. Παπανδρέου για το δημοψήφισμα; Αναγνώστες που βέβαια ήταν ανύπαρκτα ρομποτάκια εταιρείας pr στο σχέδιο χρεωκοπίας με “λαϊκή ευθύνη”; Τους είχαμε γελοιοποιήσει εδώ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΑ ΤΑ MAILS ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ!

Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έβαλαν μυαλό και θεωρούν τους Bloggers ζώα, που θα δημοσιεύσουν την οποιαδήποτε παπαριά που έρχεται από κάποια κυρία Κατερίνα ή Αγγελικούλα με λογαριασμό yahoo.gr μίας χρήσης… Τους τελευταίους μήνες, έχουν λυσσάξει ενάντια στον Ανδρέα Λυκουρέντζο, αφού σπαμάρουν αλύπητα ολόκληρα πονήματα με φωτογραφίες, λες και νοιάζει τον asprovalta.blogspot.com εάν η διαδικτυακή ψηφοφορία του dimitsananews έβγαλε τον Λυκουρέντζο στην 25η θέση, πίσω από τον γίγαντα Παπαχατζηχαραλαμπόπουλο, το νέο αστέρι της δεξιάς στην Αρκαδία!!! (ΕΛΕΟΣ! Εντάξει ρε παιδιά, δεν θα ψηφίσουμε Ανδρέα Λυκουρέντζο! Μας πρήξατε στο σπαμ!! Ήμαρτον!)

Το θέμα είναι ποιός πληρώνει για τέτοιες γκαιμπελίστικες εκστρατείες, αφού ουδείς blogger τσιμπά (άντε να τσιμπήσει μία φορά, εκτός βέβαια από τα σεσημασμένα λαμόγια – βουβουζέλες, ξέρετε όλως τυχαίως αυτούς που αποθέωναν το μνημόνιο κατά την ψήφιση του).

Γιατί αυτές οι μαγκιές δεν γίνονται τσάμπα… Δείτε ενδεικτικά να τραβάτε τα μαλλιά σας:

Τόσο χαχόλους μας θεωρούν, τόσο πρωτόγονη προπαγάνδα. Βάλτε μια διαφήμιση στο ΕΖΕΛ βρε παιδιά, εκεί είναι το target group σας!!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα