Στις Βρυξέλλες την Πέμπτη ο Παπανδρέου – Συνάντηση με Ρομπάι για το ελληνικό χρέος – Σειρά συσκέψεων σήμερα με Υπουργούς

Στις Βρυξέλλες αναμένεται να μεταβεί την Πέμπτη ο Γ. Παπανδρέου προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Χθες, υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ λίγη ώρα πιο μετά ανακοινώθηκε η αναβολή της Συνόδου Κορυφής που είχε προγραμματιστεί για τις 17 – 18 Οκτώβρη και

τελικά μεταφέρεται για τις 23 του ίδιου μήνα, δυο μέρες δηλαδή, μετά την λήξη ελληνικών ομολόγων ύψους 2 δις. (Να θυμίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που αναβάλλεται Σύνοδος Κορυφής!)

Λέτε να μεταβεί και στο σπίτι του κολλητού του; Το κρυφό σπίτι στη Νότια Γαλλία: Εκρηκτική αποκάλυψη από την “Δημοκρατία”.

Ο πρωθυπουργός, εν όψει και του ταξιδιού του στις Βρυξέλλες, θα έχει σήμερα σειρά συναντήσεων με μέλη της κυβέρνησης, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Κατά σειράν ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τους υπουργούς: Άννα Διαμαντοπούλου, Κώστα Σκανδαλίδη, Χάρη Καστανίδη και Γιάννη Ραγκούση.

Η κίνηση αυτή του Παπανδρέου έχει ως στόχο να «κλείσει στόματα», όπως λένε κυβερνητικοί κύκλοι, σε όσους λένε ότι η Γερμανία και η Γαλλία θα αποφασίζουν για την Ελλάδα, ερήμην της.

Αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο των δηλώσεων της Γερμανίας ότι οι υπερχρεωμένες χώρες θα πρέπει να χάνουν κομμάτι της εθνικής τους κυριαρχίας, με την απώλεια δικαιωμάτων για κρίσιμες αποφάσεις.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα