Συμμορία αφγανοπακιστανών δουλεμπόρων βασάνισε και δολοφόνησε μετανάστη – συνεργοί ελληναράδες που νοικιάζουν σπίτια. Υπάρχουν ακόμα ασύλληπτα μέλη, παρά την ύπαρξη βίντεο με την δράση τους.

17:03 5/10/2012 - Πηγή: Olympia
Ασύλληπτοι βέβαια και οι ελληναράδες δουλέμποροι που πήραν σπίτια κοψοχρονιά μετά την απαξίωση της περιοχής και βγάζουν εκατομμύρια από το δουλεμπόριο, ενώ “προστατεύουν” και τα θύματα τους. Που είσαι κύριε Ρουπακιώτη;

Η εξέλιξη της υπόθεσης που μας απασχόλησε πριν από έναν μήνα.

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία άνδρα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, που βρέθηκε δολοφονημένος στις 19-9-2012 σε άδειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, επί της οδού Ιπποκράτους 199, στην Αθήνα.

Δράστες

είναι τέσσερις υπήκοοι Αφγανιστάν, οι δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί και προωθεί παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας και κυρίως στην Αττική.

Οι δράστες νοίκιαζαν διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, στα οποία κρατούσαν τους μετανάστες, και απαιτούσαν εκβιαστικά από τους οικείους τους χρήματα, προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος – Ζουγκλα
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα