ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο MR CATERING ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

14:23 20/4/2012 - Πηγή: Olympia

Συνελήφθη στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου

, 49χρονος Έλληνας, επιχειρηματίας – νόμιμος εκπρόσωπος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων – ζαχαροπλαστείων), για οφειλές προς το Δημόσιο.Πρόκειται για τον Γιώργο Πιέτρη, τον ευνοούμενο της πρώην πρωθυπουργικής αυλής και της Μαργαρίτας Παπανδρέου που εκμεταλλευόταν το καφενείο της Βουλής και για τον οποίο εώ και καιρό υπήρχαν καταγγελίες ότι είχε αφήσει απλήρωτο το

προσωπικό στο Κοινοβούλιο.

Ειδικότερα, σε βάρος του 49χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 316.472,15 ευρώ. Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου».

Ο διοκτήτης ζαχαροπλαστείου κ. Γ. Πιέτρης, που είχε φούρνο έξω από το Νοσοκομείο Κορίνθου αλλά και αλυσίδα με είδη αρτοποιίας για τον οποίο οι φήμες για μεγάλα χρέη προς το δημόσιο έδιναν και έπαιρναν το τελευταίο διάστημα, είχε αναλάβει πολλούς δημόσιους διαγωνισμούς και ήταν γνωστός εργολάβος που συνεργαζόταν με το δημόσιο την εποχή της παντοδυναμίας Παπανδρέου. Μάλιστα λέγεται ότι συνεργαζόταν με την Μαργαρίτα Παπανδρέου στα κέτερινγκ της γνωστής επιχείρησης της "βίλας Μαργαρίτα", στην Αλμυρή Κορινθίας.

Ο Πιέτρης ήταν γνωστός σαν ο φούρναρης των Παπανδρέου με την κόκκινη Φεράρι, που ήλεγχε όλους τους διαγωνισμούς και δεν πλήρωνε το προσωπικό του. Μετά την δημοσιοποίηση του σκανδάλου με το απλήρωτο προσωπικό της Βουλής αντικαταστάθηκε και ανέλαβε άλλος επιχειρηματίας το κυλικείο της Βουλής.

Εκτενές ρεπορταζ στο αποψινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 στο Extra3 μετά τις 11.30.

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1031:-mr-cetering-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Αναζητήσεις
τσιλιχρηστος catering
Τυχαία Θέματα