Συνελήφθη (προεκλογικώς), ο (συνήθης ύποπτος) Τσοχατζόπουλος…

14:57 11/4/2012 - Πηγή: Olympia

Αλλαλαγμοί καθάρσεως, κραυγές ανακουφίσεως στα μνημονιακά και όχι μόνο, μέσα ενημερώσεως.
Συνελήφθη λοιπόν, ο  Άκης Τσοχατζόπουλος.
Εμείς το αναφέρουμε απλώς και μόνον ως είδηση, με την παρατήρηση ότι όπως συχνά συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις σειράς εγκληματικών ενεργειών, η αστυνομία “καθαρίζει”, φορτώνοντας όλες τις κατηγορίες στον συνήθη ύποπτο.
Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, για όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα,

για όλες τις κλοπές, απάτες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλες εγκληματικές πράξεις που καλύπτουν τα μισά άρθρα του ποινικού κώδικα, ο συνήθης ύποπτος συνελήφθη. Και μάλιστα προεκλογικώς.
Κάθε περαιτέρω σχολιασμός είναι περιττός.
Μένει τώρα να ασχοληθούν και οι κουτσομπολίστικες, μεσημεριανές εκπομπές, για να πληροφορηθούν οι υπήκοοι τι χρώμα σακάκι φορούσε ο Άκης κατά την σύλληψή του, αν οι κάλτσες του είχαν παράταιρο χρώμα, τι του είπε ο σύζυγός του, αν πήρε μαζί του και μια αλλαξιά εσώρουχα κλπ, κλπ.
Βεβαίως είναι αυτονόητο ότι θα κληθούν να σχολιάσουν την σύλληψη Τσοχατζόπουλου, ο περιπτεράς της γειτονιάς, η ταμίας του σούπερ μάρκετ απ΄ όπου αγόραζε τσίπς ο Άκης, “έντιμοι” σύντροφοί του στο ΠΑΣΟΚ, “έγκυροι”  δημοσιογράφοι και το φωτομοντέλο Τζούλια, που μένει σε διαμέρισμα  πολυκατοικίας της οποίας ο ακάλυπτος χώρος βλέπει προς το λουτρό της κατοικίας του Τσοχατζόπουλου. Και όλα αυτά προεκλογικώς….
Τςςς
http://filotimia.blogspot.com/2012/04/blog-post_8190.html


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα