Τα γεγονότα των επόμενων ημερών

The bond holder

Γράφω γρήγορα και επιγραμματικά γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και είμαι εκτός. 

Τέσσερα τρύπες που δεν έχουν πάτο

Τα συνταξιοδοτικά ταμεία- δεν υπάρχουν μελέτες βιωσιμότητας των ταμείων- που σημαίνει ότι ένα κονδύλι του κρατικού προϋπολογισμού που δεν έπρεπε να υπάρχει- που ήταν 2 δις και έγινε 14 δις σήμερα κάνεις δεν ξέρει ποσό μεγαλύτερο θα είναι τα επόμενα χρόνια.

Γιατί τα φάγανε και τα ταμεία είναι ΑΔΕΙΑ.

Το ποσό των δανείων στις ελληνικές τράπεζες που δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθούν- όπως είπε το άρθρο της Olympia χτες η Black Rock τραβά τα μαλλιά της και έτσι είναι.

Οι  κρυφές εγγυήσεις του ελληνικού κράτους

Τα δάνεια των δήμων.

Κανείς δεν μπορεί να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό. Έτσι οδηγούμαστε σε μονόδρομο που έχει προδιαγραφεί.

Το EFS είναι έτοιμο να προστατέψει τις ΑΛΛΕΣ χώρες.

Ζητούν να εφαρμοστούν ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ ( μετρά που ακουμπούν όλους) σε σαράντα μέρες που καμία οικονομία η κοινωνία δεν θα μπορούσε να αντέξει. Η κοινωνική αναταραχή θα είναι η αιτιολογία για το πιστωτικό γεγονός που ίσως, και λέω ίσως, πέφτει στην κατηγορία force majeure για να μην πληρωθούν τα ασφάλιστρα. Εδώ θα δοθεί μια μεγάλη μάχη από αυτούς που έχουν ποντάρει στην χρεωκοπία.

Με τα ψέματα τους, τις  κουτοπονηριές τους και την ανικανότητα τους μας έφεραν στον γκρεμό. Κάνεις μα κάνεις δεν θέλει να μιλήσει στον ΓΑΠ (τον προδότη κάνεις δεν αγάπησε). Δυο άτομα που είδε χθες δεν έχουν καμία δύναμη μόνο τίτλους. Απλώς ο ΓΑΠ έκανε ένα άλλο ένα ταξίδι με δικά μας έξοδα.

Αν είχαν μια σταλιά αγάπη για αυτή την χώρα και όχι να είναι σκυλάκια με την γλωσσά έξω να γλύφουν (ακόμα και αυτά έχουν περισσότερη αξιοπρέπεια) έχουν την τελευταία ευκαιρία ακόμα και σήμερα να κάνουν την τελευταία κίνηση Check mate. Όσο η Γερμάνια και η Γάλλια δεν τα έχουν βρει ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα- κάθε κράτος για τις τράπεζες του η το κοινό ταμείο το EFS έχουμε μια και μόνο μια ευκαιρία.

Αλλά δεν μπορεί κάνεις  να περιμένει τέτοιες κινήσεις από αυτούς.

ΥΠ Είδα στο web TV χθες στα νέα τους επιτηρητές της τρόικας να μπαίνουν στα γραφεία ενός κράτους σαν να έμπαιναν στα γραφεία τους και μ’ ένα ύφος που μ’ έκανε να θυμώσω. Απλώς όλοι να ξέρουν, ότι όπως είπε ο Πόρτα Πόρτα, ότι η μεγαλύτερη αντίσταση θα έρθει από αυτούς που είναι ΜΕΣΑ στο σύστημα.

Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα